A-poikien 2.divisioonassa pelataan tänä viikonloppuna ratkaisupelejä ja meidän pojilla on tiedossa kotiturnaus Påminnessa tänään lauantaina. Kahdella voitolla kausi jatkuu vielä huomenna Campo Sportissa pelattavissa 2.divisioonan loppusarjan karsinnoissa, tappiolla kausi on ohi. Tule siis paikalle kannustamaan pojat voittoihin.

Lauantain otteluohjelma

11:00 FBC Raseborg– KD Såppa
12:30 SB Vantaa- SB-Pro
14:00 KD Såppa- Tiikerit II
15:30 SB-Pro- FBC Raseborg
17:00 SB Vantaa- Tiikerit II

Meidän vanhimmat poikajuniorit, eli A-pojat, osallistuvat elokuussa A-poikien uuden valtakunnallisen 1-divisioonan karsintoihin. Lohkojako on nyt julkaistu ja kova lohko tulikin. Samalla varmistui että yleisö saa myös nähdä ns. ”paikalliskamppailun” kun samassa lohkossa pelaa Lohjan Salibandy. Otteluohjelma varmistuu myöhemmin mutta lohkojaon näet tästä uutisesta.

A-poikien 1-divisioonan karsintojen lohkojako

3.lohko

LoSB
SalBa
SC Urbans
FBC Raseborg
Ilves

Lohkon kaksi parasta pääsevät valtakunnalliseen 1-divisioonaan. Loput alueelliseen 2-divisioonaan. Karsinnat pelataan 25.-26.8.2018. Paikka ja tarkempi aikataulu varmistuu myöhemmin. Muut karsintalohkot löydät liiton kotisivuilta. 

Meidän A-poikien kausi alkaa lauantaina turnauksella Esport Areenalla jossa kohdataan LoSB (klo 13) ja Loiske (klo 15). Kausi alkaa meidän osalta todella huonoon aikaan kun ensimmäinen turnaus sattuu samalle päivälle kuin M1 ottelu ja suurin osa A-pojista on edustuksen mukana. Tällä kertaa ei saatu paljon apuja B-pojistakaan, joten 8+1 vahvuudella joudutaan lähtemään kauden avaukseen.

A-poikien kokoonpano lauantaina

Jere Alasimi
Alex Grundström
Oskar Nyman
Mikael Haverinen
Samuel Strebelle
Dennis Österman
Patrick Juntunen
Valtteri Lång
Tomi Mettovaara

Tänään sunnuntaina Meidän A-pojat pelaavat kolmen ottelun turnauksen Vantaan Campo-Sportissa. Meidän pojat lähtee aika lailla parhaimmalla joukkueella otteluihin joissa vastaan asettuu FC Tuusula, SB Vantaa ja GrIFK. Read more