Edustusjoukkue matkustaa illalla Porvooseen ja kohtaa siellä PSS:n. Kotijoukkue on ilmoittanut tekevänsä nettistriimin ottelusta. Lisätiedot tässä uutisessa.

Meidän edustusjoukkue hävisi perjantaina pelatun kakkosdivarikamppailun sarjajohtajaa vastaan lukemin 5-11. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla. Ottelun tilastot salibandyliiton sivuilla. Joukkue harjoittelee vielä tämän viikon, jonka jälkeen lähdetään joulutauolle. Treenit jatkuvat tammikuun alussa ja kevätkausi alkaa vierasottelulla PSS:ää vastaan Porvoossa perjantaina 11.1.2019.

Meidän edustusjoukkueen syyskausi huipentuu tänään kun lohkon kärkijoukkue AC HaKi tulee vierailulle Påminneen. Ottelu alkaa klo 19:00. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Ritarihaastattelu: Santeri Lång

Ritarihaastattelussa tänään nuori Santeri Lång. Jos video ei näy tässä alla niin voit käydä katsomassa sen meidän YouTube-kanavalta. 

Tänään kakkosdivarin kotiottelut taas jatkuu pitkän tauon jälkeen kun vastaan asettuu helsinkiläinen SC Hawks. Tuomari viheltää pelin käyntiin klo 19:00. Tervetuloa kannustamaan Ritarit voittoon. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Alustava kokoonpano SC Hawks ottelussa

Ritarikommentti: Teemu Manninen

Tavallisesta poiketen yritettiin tehdä peliä edeltävä haastattelu videomuodossa. Alla siis aina yhtä filmaattisen taikuri Mannisen haastattelu. Jos video ei näy niin tässä vielä suora linkki meidän YouTube-kanavalle. Jos tykkäät videosta niin kerro siitä meille kommentein ja tykkäyksin niin tiedetään tehdä lisää. Ja jos on jotain kehitysehdotuksia tai ideoita niin niitäkin saa meille laittaa. Lisäksi voi tietysti toivoa lempipelaajaa seuraavaan haastatteluun.

 

Kolisevat tolpat ja yksi makea voitto

Tahmainen Ruskeasuon kenttä yllätti F1 pojat turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Pallo pomppi kentällä eri tavalla kuin kotihallissa ja syötöt jäivät välillä lyhyiksi. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli SB Vantaa, joka voitti lopulta numeroin 6-1. Vastustajan maalitolpat, maalivahdin paita, päätyverkot kolisivat, mutta pallo ei vain löytänyt maaliin. Pojat pelasivat hyvällä fiiliksellä, hauskaa oli ja viikolla harjoiteltu syöttötreeni näkyi pelissä.

Tauon jälkeen vastaan saapui Lauttasaaren Pallo, joka kaatui numeroin 6-2. Maalihanat saatiin vihdoin auki ja joukkueen voitto maistui makealta. Yhdessä hypittiin kimppahalit pelin päätteeksi. Pojat puolustivat hyvin ja ylhäältä tiputettiin nopeasti alas tarpeen vaatiessa. Aika monta kertaa taisi valmentaja sanoa kentän laidalta: Nyt tuli kiire. Onneksi poikien juoksunopeutta ei moni vastapelaaja pysty haastamaan.

Viimeinen peli pelattiin heti perään: pieni tankkaus, ja joukkue uudelleen kentälle. Tiukka peli käytiin Erä-Viikinkejä vastaan. Tolpat paukkuivat ja pojilla oli useita paikkoja saatella pallo sisälle, mutta mukana oli paljon huonoa tuuria. Knightsin maalivahti piti hienosti tolpat kiinni ja puolustus urakoi olan takaa. Maalien viimeistely ei tällä kertaa onnistunut, ja tiukka peli päättyi 3-6. Vastustajan hyökkäykset katkaistiin usein, mutta pallo löysi itsensä maaliin pienistä raoista. Kannustamassa olleet perheet ja tuttavat jaksoivat tsempata poikia loppuun asti. Kysyttiinpä hallilla myös sitä, että mistä tämä porukka oikein tulee. Hyvä fiilis välittyi myös joukkueen ulkopuolelle.

Tulevana lauantaina 17.11.2018 Påminnessa pelataan meidän miesten kakkosjoukkueen 5.divisioonan kotiturnaus Påminnessa. Meidän joukkueessa pelaa muiden pelimiesten lisäksi myös entisiä edustusjoukkueen pelaajia, junioreita ja farmisopimukseen kuuluvia pelaajia. Turnaukseen on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan turnausta.

Meidän ottelut lauantaina

10:00 FBC Raseborg II– Tillaajat

19:00 Ponnistus- FBC Raseborg II