Edustusjoukkueen karsinnat alkavat perjantaina kotiottelulla.

Meidän edustusjoukkue voitti lauantaina pelatun kakkosdivaritrillerin lopulta lukemin 7-8 ja tarttui näin oljenkorteen. Voiton myötä noustiin nimittäin sarjan hänniltä kolmanneksiviimeiseksi passittaen VKTP:n suoraan 2.divisioonan B-tasolle. Taakse jäi myös GrIFK. Ottelusta lisää Ylen ruotsinkielisillä sivuilla ja Västra Nyland lehdessä. Tilastot liiton sivuilla.
Meidän kausi jatkuu nyt A-tason karsinnoilla. Ensimmäisenä vastustajana B-tason kolmanneksi sijoittunut M-Team Vantaa. Otteluohjelma ja lisätiedot myöhemmässä vaiheessa.

Meidän edustusjoukkue pelaa huomenna lauantaina kauden viimeisen runkosarjaottelun SC Hawksia vastaan ja se onkin ottelu josta ei panosta puutu. Tasapisteissä runkosarjan sijoituksen määrittelee varsinaisella peliajalla voitetut ottelut. Näin ollen jos VKTP häviää oman ottelunsa niin meidän on saatava ottelusta vähintään yksi piste. Kahdella tai kolmella pisteellä voimme nousta sijan tai kaksi jos sekä VKTP että Grani häviävät omat ottelunsa. Jos VKTP ja Grani voittavat omat ottelunsa ei meidän ottelulla ole mitään merkitystä. Meidän tappiolla meidän ensi kauden osoitteeksi varmistuisi 2.divisioonan B-taso.
Vierasottelu SC Hawksia vastaan mitellään Arena Center Myllypurossa alkaen klo 18:30. Jos et pääse paikalle voit seurata ottelua liiton tulospalvelusta. Alla linkit myös Granin ja VKTP:n otteluihin.

16.3.2019 12:00 SB Vantaa- VKTP, Energia Areena, Vantaa

16.3.2019 17:30 SBS Kings- GrIFK, Esport Arena, Espoo

16.3.2019 18:30 SC Hawks- FBC Raseborg, AC Myllypuro, Helsinki

Taulukko

Ritarihaastattelu: Henrik Himmelroos

Ritarihaastattelu saadaan eetteriin lauantain aikana. Se lisätään tähän uutiseen heti kun se on valmis.

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

FBC Raseborg Knights järjestää 2005-2007 syntyneille tytöille mahdollisuuden kokeilla salibandyä. Harjoitukset järjestetään sunnuntain 17.3 klo 16-17.00 Karjaan yhteiskoulun liikuntasalissa ja sunnuntaina 24.3.2019 klo 16-17.00 Påminnessa.
Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!
Jos ette pääse paikalle mutta olette kiinnostuneita salibandyn harrastamisesta, ottakaa yhteyttä Marko Vihlmaniin 040-540 6929 tai office@fbcraseborg.fi

Meidän 05-06-syntyneillä D-pojilla on lauantaina kotiturnaus Påminnessa. Sahataanko vastustajan puolustus ja onko vastustajan maalilla paljon ruuhkaa? Sen näkee lauantaina saapumalla paikalle.

Lauantain otteluohjelma Knightsin osalta

10:00 FBC Raseborg– Blackbirds Valkoinen

17:00 Loviisan Tor- FBC Raseborg

Kyllä se voitto oli niin lähellä, mutta tasapeleihin lopulta päädyttiin, kun F1-poikien turnaukset jatkuivat Helsingin Ruskeasuon hallilla sunnuntaina 10.3.2019. Junioriturnauksen kolmessa pelissä napattiin kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Oilers Blueflash lähti liikkeelle ensimmäisessä erässä parilla napakalla maalilla. Kun maaliero oli toisessa erässä 0-4 vastustajan hyväksi, alkoi maaleja tulla Knightsillekin. Peli päättyi tappioon 3-6.

Toisessa pelissä pojat olivat jo hereillä ja syötöt löysivät kohteensa. Vastassa pelasi Mäntsälän NMKY. Pelin alussa nähtiin yksi hylätty maali, kun innokkaat juniorit laukoivat pallon maaliin maalivahdin alueelta. Hyvä opetus kaikille, maalivahdin alue on koskematon.

”Pallo liikkumaan” – ohjeisti valmentaja ja pojat vastasivat pyyntöön. Tasainen maalimittelö syntyi, kun Knights laukoi ensimmäisen maalin, vastapuoli tasoitti ja tätä sahattiin 3-3 lopputulokseen saakka.

Illan ja turnauksen viimeinen peli alkoi 18.15, jolloin Ruskeasuon halli oli jo puoliksi tyhjä muista harrastajista. Knightsin pieni fanikatsomo jaksoi tsempata poikia loppuun asti. Pitäisikö ensi kerralla napata fanilippu mukaan katsomoon?

M-Team Valkoinen pääsi ensimmäisessä erässä ottamaan etumatkaa, mutta poikien tsemppi riitti loppuun, ja maaliero kurottiin tasaisiin 4-4 lukemiin. Viimeiset sekunnit juostiin, syöteltiin, väisteltiin ja kovasti tehtiin töitä voittomaalin eteen, mutta sekunnit tulivat vastaan ja peli päättyi tiukkaan tasapeliin. Vastapuolen joukkue nosti hattua Knightsin maalivahdille, joka koppasi useat kovat vedot hanskoihinsa.

Perjantaina pelattu kamppaily pääättyi vierasjoukkueen 5-6 voittoon.

Tänään otellaan taas tärkeistä sarjapisteistä Påminnessa. Tulethan paikalle kannustamaan Knights voittoon. Lisätietoja tässä uutisessa.

Meidän edustusjoukkue nappasi tärkeän voiton perjantaina pelatussa kakkosdivariottelussa. Påminneen saapunut yleisö sai vastinetta koko rahalle kun ottelu meni aina rankkarikisaan asti. Siinä Knights oli parempi ja näin kaksi pistettä jäi Raaseporiin. Kolmaskin piste olisi ollut tarjolla, mutta maalinteko tökki. Varsinaisella peliajalla kolisteltiin maalikehikkoa ihan kunnolla ja jatkoajalle mentiin 3-3 tilanteessa. Jatkoajalla ei maaleja nähty joten paremmuus ratkaistiin rankkarikisalla jossa meidän maalintekijöinä Santeri Lång, Rasmus Hellström, Teemu Manninen ja Aku Leino. Ottelusta lisää Ylen ruotsinkielisillä sivuilla ja Västra Nyland lehdessä. Tilastot liiton sivuilla.

A-poikien 2.divisioonassa pelataan tänä viikonloppuna ratkaisupelejä ja meidän pojilla on tiedossa kotiturnaus Påminnessa tänään lauantaina. Kahdella voitolla kausi jatkuu vielä huomenna Campo Sportissa pelattavissa 2.divisioonan loppusarjan karsinnoissa, tappiolla kausi on ohi. Tule siis paikalle kannustamaan pojat voittoihin.

Lauantain otteluohjelma

11:00 FBC Raseborg– KD Såppa
12:30 SB Vantaa- SB-Pro
14:00 KD Såppa- Tiikerit II
15:30 SB-Pro- FBC Raseborg
17:00 SB Vantaa- Tiikerit II