Meidän miesten edustusjoukkueen kausi päättyi huhtikuussa pettymykseen ja putoamiseen 2B-divisioonaan. Kauden päätteeksi päävalmentaja Christian Andersson ilmoitti, ettei hän jatka joukkueen peräsimessä. Seura kiittää Chrisseä hänen tekemästään työstä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa.

Seuran hallinto on sen jälkeen puinut sekä valmentaja-asiaa että putoamiseen johtaneita syitä. Näiden keskustelujen ja tehtyjen selvitysten perusteella seura päätyi uudistamaan joukkueen organisaatiota ja toimintatapoja.

Muutoksia taustajoukoissa

Monivuotisesta kapteenista Aki Korkiakoskesta pelaajakoordinaattori.

Uusina henkilöinä joukkueen taustoihin liittyvät Isto Vilkman ja Aki Korkiakoski. Vilkman ottaa vastuulleen joukkueenjohtajan tehtävät ja joukkueen kapteenina useamman vuoden toimineen Korkiakosken vastuulle tulee pelaajakoordinointi. Korkiakoski vastaa myös toistaiseksi joukkueen valmentamisesta. Työ on jo aloitettu mutta ensi kauden joukkue on vielä vaiheessa, Korkiakoski kertoo.

”Nyt ollaan siinä vaiheessa että pelaajia on kartoitettu ja tarkoituksena on kesäkuun aikana saada joukkueen runko valmiiksi. Lopullisen joukkueen kanssa sovitaan raamit, millä toiminta saadaan rakennettua vahvalle pohjalle. Oma näkemys on se että lähdetään rakentamaan urheilullista ja onnellista ympäristöä.”

Aiemmin joukkueen managerina toiminut Jan Malm siirtyy seuran varainhankinnasta vastaavaksi. Näin seura haluaa vahvistaa myös muiden joukkueiden varainhankintaa. Lisää taustahenkilöitä ja tietoja tulevan kauden joukkueesta julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Lisätietoja seuran puheenjohtaja Marko Vihlmanilta 040-540 6929

FBC Raseborg Knights on tänä keväänä järjestänyt 2005-2007 syntyneille tytöille mahdollisuuden kokeilla salibandyä. Harjoitukset saavat nyt jatkoa seuraavasti:

Keskiviikko 03.04.2019 klo 17:00-18:00 Påminne
Keskiviikko 10.04.2019 klo 17:00-18:00 Påminne
Keskiviikko 17.04.2019 klo 17:00-18:00 Påminne
Sunnuntai 28.04.2019 klo 16:00-17:00 Påminne
Sunnuntai 05.05.2019 klo 16:00-17:00 Påminne
Sunnuntai 12.05.2019 klo 16:00-17:00 Påminne
Sunnuntai 19.05.2019 klo 16:00-17:00 Påminne
Sunnuntai 26.05.2019 klo 16:00-17:00 Påminne

Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Jos ette pääse paikalle mutta olette kiinnostuneita salibandyn harrastamisesta, ottakaa yhteyttä Marko Vihlmaniin 040-540 6929 tai office@fbcraseborg.fi

Meidän edustusjoukkue hävisi ratkaisevan karsintaottelun sunnuntaina Påminnessa. Loppulukemat kirjattiin numeroin 5-11 M-Team Vantaan hyväksi. Knights hävisi ottelusarjan lukemin 1-2. Näin ollen M-Team Vantaa jatkaa karsintojen toiselle kierrokselle kun taas Knights tippuu 2.divisioonan B-tasolle kaudeksi 2019-2020. Kausi päättyi siis surullisiin tunnelmiin. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä. Ottelun tilastot liiton sivuilta.

Meidän edustusjoukkueen 2.divarin A-tason karsinta jatkuu tänään ottelulla jossa ratkaistaan toiselle kierrokselle jatkoon menijä. Jälleen kerran ollaan veitsi kurkulla, voitolla kausi jatkuu ja tappiolla tiputaan B-tasolle ensi kaudeksi. Ottelu, joka pelataan Påminnessa, alkaa klo 16:00. Tervetuloa!

Ritarihaastattelu: Patrick Juntunen

Jos video ei näy upotettuna tässä alla niin löydät sen meidän YouTube-kanavalta. 

Alustava kokoonpano ottelussa

Turnaukset ovat nyt takana, mutta treenit jatkuvat vielä huhtikuussa. Mitä ajatuksia junioreilla on kaudesta?

F-junnut tarjosivat tiukkaa taistelua kauden viimeisessä turnauksessa kotihallissa Påminnessa. Ensimmäisessä pelissä Lauttasaaren Pallo, eli Lapa antoi tiukan vastuksen heti kärkeen. Tasaisessa pelissä nähtiin maaleja puolin ja toisin. Voiton vei vieraileva joukkue lukemin 2-3. F-junnujen maalivahti venyi hienoihin koppeihin ja yleisö kohisi.

Junnujen toinen vastus oli EräViikingit Sininen. Vastustaja pääsi alussa karkumatkalle ja maaliero venyi 5-1. F-junnut tekivät hienon nousun toisessa erässä ja maalit tasattiin tulokseen 5-5. Tasapeli maistui makealta.

Påminne-hallilla vain innokkaimmat F-junnufanit olivat paikalla kannustamassa, kun peli Oilersia vastaan alkoi. Jälleen tasaista peliä, pallo liikkui syötöillä näppärästi ja maaleja napsui verkkoon F-junnuilla neljä kappaletta. Vastustaja oli karvan verran parempi, ja voitti maalein 4-6.

Kauden päätteeksi F-junnut tiivistivät kauden yhteen.

-Parasta on se, että on hauskaa peleissä! huutaa innokas junnu

-Ja hyvä joukkuehenki, toinen toteaa.

Vaikka turnaukset ovat nyt takana, treenit jatkuvat huhtikuussa pari kertaa viikossa. Mitä junnut ovat kauden aikana oppineet?

-Vetoja, skillejä (taitoja) ja maalien tekoa, toteavat juniorit.

-Ja se on kiva harjoitus, jossa kierretään maali, syötetään ja vedetään.

Mikä on salibandyssä parasta?

-Pallo, maila, kaverit ja kikkailu, huutavat junnut päällekkäin.

Huomenna torstaina jännätään miten edustusjoukkueen käy kun toinen karsintaottelu pelataan Helsingissä.

Huh, millä tarmolla pojat lähtivät pelaamaan! Pelivire oli kohdillaan Ruskeasuon turnauksessa 16.3., kun vastaan tuli Eräviikingit Sininen. Napakkaa syöttelyä, tolppien kolinaa ja paljon sprinttejä päädystä toiseen – junnusäbää parhaimmillaan. Eräviikingit voitti pelin 4-1, mutta F-pojat antoivat hyvän vastuksen.

Oranssipaitaiset Korson Kaiku Batboys pääsi niskan päälle melko nopeasti. Maaleja tahkottiin puolin ja toisin, mutta F-ritareiden maalit eivät riittäneet. Vastustaja voitti pelin 9-5.

Hyvinkäältä Helsinkiin saapunut SCH Taifuunit nappasi voiton lukemin 7-4. Peli oli kova ja illan viimeisessä pelissä ei silti annettu periksi tuumaakaan.

Pelien jälkeen napattiin yhteiskuva pojista ja kimpassa huudettiin Knights! Hymyt suissa pojat lähtivät kotimatkalle, vaikka tappiot hetken harmittivatkin.

Kauden viimeinen turnaus järjestetään Påminnessa lauantaina 30.3.

Meidän edustusjoukkue hävisi ensimmäisen karsintaottelun perjantaina kun vierailija M-Team Vantaa oli parempi lukemin 3-4. Mainittakoon että 15-vuotias Magnus Vikman teki uransa ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa ja kakkosdivarissa kun hän laukoi meidän 1-3 kavennuksen ottelun kolmannessa erässä. Muita ilon aiheita ei juuri ollut mutta voit lukea ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla. Sarja jatkuu torstaina vieraskentällä Ruskeasuolla klo 18:30. Meidän on pakko voittaa jos ja kun haluamme jatkaa kautta.