Edustusjoukkueen karsinnat alkavat perjantaina kotiottelulla.

Meidän edustusjoukkue voitti lauantaina pelatun kakkosdivaritrillerin lopulta lukemin 7-8 ja tarttui näin oljenkorteen. Voiton myötä noustiin nimittäin sarjan hänniltä kolmanneksiviimeiseksi passittaen VKTP:n suoraan 2.divisioonan B-tasolle. Taakse jäi myös GrIFK. Ottelusta lisää Ylen ruotsinkielisillä sivuilla ja Västra Nyland lehdessä. Tilastot liiton sivuilla.
Meidän kausi jatkuu nyt A-tason karsinnoilla. Ensimmäisenä vastustajana B-tason kolmanneksi sijoittunut M-Team Vantaa. Otteluohjelma ja lisätiedot myöhemmässä vaiheessa.

Meidän edustusjoukkue pelaa huomenna lauantaina kauden viimeisen runkosarjaottelun SC Hawksia vastaan ja se onkin ottelu josta ei panosta puutu. Tasapisteissä runkosarjan sijoituksen määrittelee varsinaisella peliajalla voitetut ottelut. Näin ollen jos VKTP häviää oman ottelunsa niin meidän on saatava ottelusta vähintään yksi piste. Kahdella tai kolmella pisteellä voimme nousta sijan tai kaksi jos sekä VKTP että Grani häviävät omat ottelunsa. Jos VKTP ja Grani voittavat omat ottelunsa ei meidän ottelulla ole mitään merkitystä. Meidän tappiolla meidän ensi kauden osoitteeksi varmistuisi 2.divisioonan B-taso.
Vierasottelu SC Hawksia vastaan mitellään Arena Center Myllypurossa alkaen klo 18:30. Jos et pääse paikalle voit seurata ottelua liiton tulospalvelusta. Alla linkit myös Granin ja VKTP:n otteluihin.

16.3.2019 12:00 SB Vantaa- VKTP, Energia Areena, Vantaa

16.3.2019 17:30 SBS Kings- GrIFK, Esport Arena, Espoo

16.3.2019 18:30 SC Hawks- FBC Raseborg, AC Myllypuro, Helsinki

Taulukko

Ritarihaastattelu: Henrik Himmelroos

Ritarihaastattelu saadaan eetteriin lauantain aikana. Se lisätään tähän uutiseen heti kun se on valmis.

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Perjantaina pelattu kamppaily pääättyi vierasjoukkueen 5-6 voittoon.

Tänään otellaan taas tärkeistä sarjapisteistä Påminnessa. Tulethan paikalle kannustamaan Knights voittoon. Lisätietoja tässä uutisessa.

Meidän edustusjoukkue nappasi tärkeän voiton perjantaina pelatussa kakkosdivariottelussa. Påminneen saapunut yleisö sai vastinetta koko rahalle kun ottelu meni aina rankkarikisaan asti. Siinä Knights oli parempi ja näin kaksi pistettä jäi Raaseporiin. Kolmaskin piste olisi ollut tarjolla, mutta maalinteko tökki. Varsinaisella peliajalla kolisteltiin maalikehikkoa ihan kunnolla ja jatkoajalle mentiin 3-3 tilanteessa. Jatkoajalla ei maaleja nähty joten paremmuus ratkaistiin rankkarikisalla jossa meidän maalintekijöinä Santeri Lång, Rasmus Hellström, Teemu Manninen ja Aku Leino. Ottelusta lisää Ylen ruotsinkielisillä sivuilla ja Västra Nyland lehdessä. Tilastot liiton sivuilla.

Elintärkeässä ottelussa vastassa helsinkiläinen VKTP. Ottelu alkaa klo 19:00. Lisätietoja tässä uutisessa.

Meidän edustusjoukkueen sunnuntaina pelattu kakkosdivariottelu päättyi meidän osalta mollivoittoisesti kun kotijoukkue HIFK voitti ottelun lukemin 7-4 ja tiputti meidät sarjan hännille. Positiivista on että vielä on kolme ottelua jäljellä joten vielä voidaan nousta kuiville tai edes karsintapaikalle.

Meidän edustusjoukkue matkustaa tänään lauantaina Vantaan Campo Sportcenteriin pelaamaan sarjapaikan kannalta erittäin tärkeistä pisteistä kun vastaan asettuu HIFK, joka sijaitsee lohkon sijalla 7. Meidän edari on sijalla 10 ja mielii ylöspäin. Voiton avulla meillä onkin teoreettiset mahdollisuudet nousta ns. kuiville. Päivän ottelu alkaa klo 14:00. Jos et mene paikan päälle niin voit seurata ottelua liiton tulospalvelusta. Lisätietoja tästä uutisesta.

Parempaan suuntaan mentiin mutta sarjakakkonen SBS Kings oli vielä lauantaina liian kova pala ja pisteet meni Espooseen lukemin 3-8. Ottelun tilastot salibandyliiton tulospalvelussa (linkki tässä uutisessa).
Meidän seuraava ottelu pelataan lauantaina 16.2.2019 jolloin matkustetaan HIFK:n vieraiksi Vantaan Campo Sportiin.