Meidän edustusjoukkue hävisi ratkaisevan karsintaottelun sunnuntaina Påminnessa. Loppulukemat kirjattiin numeroin 5-11 M-Team Vantaan hyväksi. Knights hävisi ottelusarjan lukemin 1-2. Näin ollen M-Team Vantaa jatkaa karsintojen toiselle kierrokselle kun taas Knights tippuu 2.divisioonan B-tasolle kaudeksi 2019-2020. Kausi päättyi siis surullisiin tunnelmiin. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä. Ottelun tilastot liiton sivuilta.

Meidän edustusjoukkueen 2.divarin A-tason karsinta jatkuu tänään ottelulla jossa ratkaistaan toiselle kierrokselle jatkoon menijä. Jälleen kerran ollaan veitsi kurkulla, voitolla kausi jatkuu ja tappiolla tiputaan B-tasolle ensi kaudeksi. Ottelu, joka pelataan Påminnessa, alkaa klo 16:00. Tervetuloa!

Ritarihaastattelu: Patrick Juntunen

Jos video ei näy upotettuna tässä alla niin löydät sen meidän YouTube-kanavalta. 

Alustava kokoonpano ottelussa

Huomenna torstaina jännätään miten edustusjoukkueen käy kun toinen karsintaottelu pelataan Helsingissä.

Meidän edustusjoukkue hävisi ensimmäisen karsintaottelun perjantaina kun vierailija M-Team Vantaa oli parempi lukemin 3-4. Mainittakoon että 15-vuotias Magnus Vikman teki uransa ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa ja kakkosdivarissa kun hän laukoi meidän 1-3 kavennuksen ottelun kolmannessa erässä. Muita ilon aiheita ei juuri ollut mutta voit lukea ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla. Sarja jatkuu torstaina vieraskentällä Ruskeasuolla klo 18:30. Meidän on pakko voittaa jos ja kun haluamme jatkaa kautta.

Edustusjoukkueen karsinnat alkavat perjantaina kotiottelulla.

Meidän edustusjoukkue voitti lauantaina pelatun kakkosdivaritrillerin lopulta lukemin 7-8 ja tarttui näin oljenkorteen. Voiton myötä noustiin nimittäin sarjan hänniltä kolmanneksiviimeiseksi passittaen VKTP:n suoraan 2.divisioonan B-tasolle. Taakse jäi myös GrIFK. Ottelusta lisää Ylen ruotsinkielisillä sivuilla ja Västra Nyland lehdessä. Tilastot liiton sivuilla.
Meidän kausi jatkuu nyt A-tason karsinnoilla. Ensimmäisenä vastustajana B-tason kolmanneksi sijoittunut M-Team Vantaa. Otteluohjelma ja lisätiedot myöhemmässä vaiheessa.

Meidän edustusjoukkue pelaa huomenna lauantaina kauden viimeisen runkosarjaottelun SC Hawksia vastaan ja se onkin ottelu josta ei panosta puutu. Tasapisteissä runkosarjan sijoituksen määrittelee varsinaisella peliajalla voitetut ottelut. Näin ollen jos VKTP häviää oman ottelunsa niin meidän on saatava ottelusta vähintään yksi piste. Kahdella tai kolmella pisteellä voimme nousta sijan tai kaksi jos sekä VKTP että Grani häviävät omat ottelunsa. Jos VKTP ja Grani voittavat omat ottelunsa ei meidän ottelulla ole mitään merkitystä. Meidän tappiolla meidän ensi kauden osoitteeksi varmistuisi 2.divisioonan B-taso.
Vierasottelu SC Hawksia vastaan mitellään Arena Center Myllypurossa alkaen klo 18:30. Jos et pääse paikalle voit seurata ottelua liiton tulospalvelusta. Alla linkit myös Granin ja VKTP:n otteluihin.

16.3.2019 12:00 SB Vantaa- VKTP, Energia Areena, Vantaa

16.3.2019 17:30 SBS Kings- GrIFK, Esport Arena, Espoo

16.3.2019 18:30 SC Hawks- FBC Raseborg, AC Myllypuro, Helsinki

Taulukko

Ritarihaastattelu: Henrik Himmelroos

Ritarihaastattelu saadaan eetteriin lauantain aikana. Se lisätään tähän uutiseen heti kun se on valmis.

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Perjantaina pelattu kamppaily pääättyi vierasjoukkueen 5-6 voittoon.

Tänään otellaan taas tärkeistä sarjapisteistä Påminnessa. Tulethan paikalle kannustamaan Knights voittoon. Lisätietoja tässä uutisessa.