Edustusjoukkue matkustaa illalla Porvooseen ja kohtaa siellä PSS:n. Kotijoukkue on ilmoittanut tekevänsä nettistriimin ottelusta. Lisätiedot tässä uutisessa.

Meidän edustusjoukkue hävisi perjantaina pelatun kakkosdivarikamppailun sarjajohtajaa vastaan lukemin 5-11. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla. Ottelun tilastot salibandyliiton sivuilla. Joukkue harjoittelee vielä tämän viikon, jonka jälkeen lähdetään joulutauolle. Treenit jatkuvat tammikuun alussa ja kevätkausi alkaa vierasottelulla PSS:ää vastaan Porvoossa perjantaina 11.1.2019.

Meidän edustusjoukkueen syyskausi huipentuu tänään kun lohkon kärkijoukkue AC HaKi tulee vierailulle Påminneen. Ottelu alkaa klo 19:00. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Ritarihaastattelu: Santeri Lång

Ritarihaastattelussa tänään nuori Santeri Lång. Jos video ei näy tässä alla niin voit käydä katsomassa sen meidän YouTube-kanavalta. 

Tänään kakkosdivarin kotiottelut taas jatkuu pitkän tauon jälkeen kun vastaan asettuu helsinkiläinen SC Hawks. Tuomari viheltää pelin käyntiin klo 19:00. Tervetuloa kannustamaan Ritarit voittoon. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Alustava kokoonpano SC Hawks ottelussa

Ritarikommentti: Teemu Manninen

Tavallisesta poiketen yritettiin tehdä peliä edeltävä haastattelu videomuodossa. Alla siis aina yhtä filmaattisen taikuri Mannisen haastattelu. Jos video ei näy niin tässä vielä suora linkki meidän YouTube-kanavalle. Jos tykkäät videosta niin kerro siitä meille kommentein ja tykkäyksin niin tiedetään tehdä lisää. Ja jos on jotain kehitysehdotuksia tai ideoita niin niitäkin saa meille laittaa. Lisäksi voi tietysti toivoa lempipelaajaa seuraavaan haastatteluun.

 

Perjantaina Påminnessa kamppailtu kakkosdivarimittelö päättyi meidän edustusjoukkueen 11-7 voittoon HIFK:sta. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla. Meidän kausi jatkuu vasta ensi viikolla kun lähdetään vierasotteluun VKTP:tä vastaan.

Tänään perjantaina kakkosdivari jatkuu taas kotiottelulla kun Påminnehalliin vierailulle saapuu perinteinen helsinkiläisseura HIFK. Ottelu alkaa klo 19:00. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Ritarikommentti: Valtteri Lång

Tämän viikon ritarikommentissa äänessä tämän kauden ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa tekevä Valtteri Lång, jonka alkukausi on ollut hankala erinäisten loukkaantumisten vuoksi:

”Kiva päästä pitkästä aikaa loukkaantumisten jälkeen takaisin jengin mukaan pelaamaan ja vielä kotiyleisön edessä. Illalla tulee olemaan kova vääntö ja kaikki on laitettava peliin mitä löytyy. ”

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Perjantaina pelattu kakkosdivaripeli päättyi meidän edustusjoukkueen osalta tappioon kun kotijoukkue SBS Kings voitti ottelun lukemin 8-3. Ottelusta lisää Västra Nyland lehdessä. Ottelun tilastot salibandyliiton tulospalvelussa. Linkit tässä uutisessa.