2.divisioonan A-tason karsinta alkaa perjantaina meidän kotiottelulla klo 19:00. Vastaan asettuu M-Team Vantaa.

Karsintajärjestelmä

2.divisioonan A-tason karsinta koostuu kahdesta kierroksesta joissa kaksi joukkuetta lopulta saavuttaa paikan A-tasolle kaudelle 2019-2020. Ensimmäisellä kierroksella 2.divisoonan A-tason toiseksi- ja kolmanneksiviimeiseksi sijoittuneet joukkueet kohtaavat B-tason toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet paras kolmesta sarjoissa. Voittajajoukkueet jatkavat toiselle kierrokselle kun taas hävinneet tippuvat B-tasolle kaudeksi 2019-2020.
Toisella kierroksella 2.divisioonan joukkueet kohtaavat 3.divisioonan lohkovoittajien nousupelien voittajat. Toisen kierroksen otteluparit arvotaan. Voittajat saavuttavat paikan A-tasolla, hävinneet pelaavat B-tasolla.

1.kierros

A-tason 3.viimeinen- B-tason 3
B-tason 2- A-tason 2.viimeinen

2.kierros

Mukana ovat 1.kierroksella voittaneet joukkueet sekä 3.divisioonan lohkovoittajien nousupelien voittajat. Kotiedun saa 1.kierrokselta jatkoon menneet joukkueet.

Karsintojen ensimmäisen kierroksen otteluohjelma

Meidän edustusjoukkue sijoittui A-tasolla kolmanneksiviimeiseksi joten vastaan asettuu B-tasolla kolmanneksi sijoittunut M-Team Vantaa. Meillä on kotietu, eli ensimmäinen ja mahdollinen kolmas peli pelataan Påminnessa. Karsinnat alkaa jo tällä viikolla ja jatkuvat ensi viikolla.

Perjantai 22.3.2019 19:00 FBC Raseborg– M-Team Vantaa, Påminne halli, Raasepori

Torstai 28.3.2019 18:30 M-Team Vantaa- FBC Raseborg, Arena Center Ruskeasuo, Helsinki

Tarvittaessa

Sunnuntai 31.3.2019 16:00 M-Team Vantaa- FBC Raseborg, Påminne halli, Raasepori