haluatkoritariksibanneri2

2.divari jatkuu MM-tauon jälkeen – perjantaina vastassa ToTe

Meidän edustusjoukkueen taival kakkosdivarissa jatkuu perjantaina 17.12.2021 kotiottelulla ToTe:a vastaan. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 19:00 ja pelipaikkana jälleen Påminne.

Knightsin tapahtumissa on käytössä koronapassi

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Knightsin tapahtumissa on käytössä koronapassi. Jokaiselta katsojalta tarkistetaan koronapassi halliin saapumisen yhteydessä. Lisäksi suositamme käyttämään kasvomaskia.

Mistä saan koronapassin?

Oman, henkilökohtaisen koronapassisi saat ladattua Omakanta-palvelusta. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjaudu osoitteessa kanta.fi

Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.

Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.

Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle tai ota siitä kuvakaappaus. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Pääseekö negatiivisella testituloksella katsomaan ottelua?

Omakantaan kirjautunut negatiivinen testitulos toimii koronapassina sen voimassaoloajan.

Otteluun pääsee esittämällä EU:n virallisen koronapassin. EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.

THL:n mukaan koronarokotustodistus on saatavilla yleensä viiden vuorokauden kuluessa rokotuksen antamisesta. Terveydenhuollon ammattilaisia on ohjeistettu kirjaamaan testitulos viiveettä tietojärjestelmään. Yleensä testitodistus on saatavilla vuorokauden kuluessa näytteen ottamisesta. Lisätietoa koronapassista löytyy THL:n sivuilta: https://www.kanta.fi/usein-kysyttya-koronapassista

Voinko näyttää koronapassin puhelimesta vai pitääkö olla paperinen tuloste?

Voit näyttää koronapassin ja siitä lukulaitteella luettavan QR-koodin puhelimesi näytöltä. Paperinen tulosteen voi myös esittää. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

STRIIMI SOLIDSPORTILLA

Kunhan tekniikka pelittää niin lähetämme striimin ottelusta SolidSportissa (linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

MIESTEN 2. DIVISIOONAN KOTIOTTELUIDEN PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT KAUDELLA 2021-2022:

Lippuja voi ostaa etukäteen lipunmyyntijärjestelmästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen), mutta niitä myydään myös paikan päällä hallilla. Tervetuloa!

Aikuiset  8€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset, Lapset (alle 16 v.)  5€
Sotaveteraanit Vapaa pääsy
Ryhmäliput Kysy lisää 044 766 5778

Jäsenhinnat:

Aikuisjäsenet  5€
Juniorijäsenet  vapaa pääsy
Kausikortin haltijat  vapaa pääsy

Vastaa