haluatkoritariksibanneri2

Agentit vierailulle Påminneen

Salaperäiset KGB Agentit saapuvat perjantai-illan viettoon Påminnen halliin. Kakkosdivariottelu alkaa klo 19.00. Liput 5e/3e. Knights junnuille ja kausikortin haltijoille tietysti vapaa sisäänpääsy.

Alkukaudella pisteitä hyvään tahtiin napsineella Agenttiryhmällä on ollut loppusyksystä asti vaikeuksia ja 9 viimeisestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan vain 3 ottelua. Hyvin sujuneen alkukauden turvin Agents on sarjassa sijalla viisi ja joukkue onkin jo periaatteessa varmistanut sarjapaikkansa. Divarikarsintoihinkin joukkueella on vielä teoreettiset mahdollisuudet mutta käytännössä joukkue tulee jämähtämään sarjan keskivaiheille. Agents tuskin tyytyy vain pelailemaan jäljelläolevat ottelut sillä ainahan voi tehdä hallaa muille joukkueille, ja voittihan joukkue pari kierrosta sitten toistamiseen tällä kaudella lohkokolmosen Kirkkonummi Rangersinkin.

Knights koki viime viikolla kauden ensimmäisen kakkosdivaritappion (SB Vantaa 4-3 tappio) ja vaikka joukkue on vielä lohkoykkösenä niin tekeminen viime peleissä on ollut vähän niin ja näin, ja tänään joukkueelta odotetaankin tasonnostoa ja paluuta voittokantaan. Sairaslistalla ja matkoilla on taas nippu pelaajia mutta lähes täydellä rosterilla lähdetään kuitenkin Agenttien kaatoon. 

Knights kokoonpano KGB Agents ottelussa:

Knightsin kokoonpanosta on tänään poissa penkkarihumun pyörteisiin joutuneet Oskar Grönman ja Patrick Juntunen sekä sairauksien takia Kevin Starck ja Aki Korkiakoski.

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Laine Jani
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Puotila Ville
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Teille jotka ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, voitte tehdä sen liiton virallisesta tulospalvelusta.

Vastaa