haluatkoritariksibanneri2

Axbergin ja Wentzelin jatko Knightsissa

Viimeiset pelaajaesittelyt tältä erää on tässä: Esittelyssä nuori hyökkääjä Rony Axberg ja ikinuori maalivahti Anders Wentzel.

Axberg palasi viime kaudeksi Raaseporiin vietettyään yhden kauden helsinkiläisessä Erä Akatemiassa. Viime kaudella pienempään rooliin jäänyt hyökkääjä tullee ainakin tämän kauden harjoitusotteluiden perusteella saamaan enemmän vastuuta ja peliaikaa. Yksi joukkueen kovakuntoisimmista pelaajista.


Laidat rytisee kun Axberg painaa päälle. Jatko Knightsissa on selvä ainakin kaudelle 2014-2015 (Kuva: Patric Westerlund)

30-vuotias maalivahti Wentzel jatkaa uraansa ja pelaa tulevan kauden Knightsissa. Viime kaudella divarikarsintojen viimeisellä kierroksella loukattua polvea ei onneksi tarvittu operoida ja se on paranemaan päin pitkän kuntoutusjakson jälkeen. Wentzel onkin nyt nähty treenaavan joukkueen mukana ja tulee viime kausien tapaan olemaan mainio lisä Knightsin maalivahtiosastolla.


Anders Wentzel (maalissa) torjuu jatkossakin Knightsin 2.divarijoukkueessa. (Kuva: Patric Westerlund)

Tässä siis tältä erää viimeiset pelaajaesittelyt. Joukkueen kokoonpaino ei kuitenkaan ole aivan valmis sillä tilanne on vielä auki muutaman pelaajan osalta. Neuvotteluita käydään nimittäin ainakin muutaman kokonaan uuden pelaajan kanssa. Näistä tiedotetaan heti jos on jotain kerrottavaa, mutta lopullinen joukkue varmistuu ennen 2.divarikauden alkua. Uusimmat uutiset saat seuraamalla meitä Facebookissa ja Twitterissä. Meidän kuvia löydät Instagramista ja videoita YouTubesta.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson
Timo Ruokolainen
Teemu Tuovinen
Janne Holopainen
Wilhelm Wainio
Ville Puotila (M-Team II, 2.divisioona)
Emils Hartmanis (syksy: Knights, kevät: Talsi/Triobet, Lativa)
Tomi Åsten (M-Team II, 2.divisioona)
Teemu Manninen
Sampsa Stigell
Rony Axberg
Anders Wentzel

Vastaa