haluatkoritariksibanneri2

B-pojat SM-karsintojen toiselle kierrokselle

Meidän B-pojat matkasivat eilen lauantaina viikonloppukeikalle Vaasaan, jossa järjestettiin B-poikien SM-karsintalohkot K ja L. Alkulohkossa vastassa olivat isäntäjoukkue SB Vaasa ja HIFK. Molemmat ottelut päättyivät 12-0 keskeytykseen, mutta sunnuntaina pelatussa jumbofinaalissa L lohkon kolmonen O2-JKL Jyväskylästä taipui meidän poikien käsittelyssä lukemin 6-9. Näin ollen Knights eteni karsintojen toiselle kierrokselle, joka pelataan ensi viikolla.

HIFK ja SB Vaasa aivan eri tasolla – keskittyminen sunnuntain otteluun

Lauantain kahdesta pelistä ei paljoa kerrottavaa jää jälkipolville. Vastustajat olivat aivan eri tasolla ja meillä ei niissä ollut mitään jakoa. SB Vaasa ottelu ehti edetä toiseen erään ennen keskeytystä mutta HIFK peli pistettiin pakettiin jo ensimmäisen erän lopussa.
Kaikki keskittyminen laitettiin sitten sunnuntaina otteluun, jossa tiedettiin meillä olevan mahdollisuudet voittoon. Varovaisen 1-1 päättyneen ensimmäisen erän jälkeen toisessa erässä oli jo sitä tuttua Knights (nollanolla)- henkeä ja 3 minuutin aikana karattiin jo 1-5 johtoon, mikä lopulta siivitti meidät voittoon. Rasmus Lagerström ja Valtteri Lång tekivät hattutempun mieheen.

Ensimmäinen ottelu SB Vaasaa vastaan on käynnistymässä hyvissä puitteissa.
Ensimmäinen ottelu SB Vaasaa vastaan on käynnistymässä hyvissä puitteissa.

O2-JKL- FBC Raseborg Knights 6-9 (1-1, 4-7, 1-1)

Valtteri Lång 3+1
Rasmus Lagerström 3+0
Tomi Mettovaara 2+1
John Ojala 0+2
Dennis Österman 1+0, 2min
Samuel Strebelle 0+1
Jesper Forsman 0+1
Emil Thuesen 0+1, 2min
Mikael Haverinen 0+1
Nico Sevón
Theodor Spitz

Maalissa Niklas Ahlfors, 20 torjuntaa

Monelle ensimmäinen “oikea” ottelutapahtuma

Pienenä nippelitietona voidaan kertoa että viikonlopun ottelut pelattiin tehokkaalla peliajalla, lauantaina 3x15min ja sunnuntaina 3x20min. Sunnuntaina erien välissä oli vielä 12min erätauko, joten suurin osa meidän pojista pääsivät ensimmäistä kertaa kokemaan “oikean” salibandyottelun pitkällä tehokkalla peliajalla erätaukoineen ja pelaajaesittelyineen.

Karsinnat jatkuvat ensi viikonloppuna. Samalla tavalla turnausmuotoisena pelattavassa lohkossa ovat Knightsin lisäksi Rangers (Kirkkonummi), Dogs (Espoo) ja RSS Panthers (Riihimäki). Pelipaikka selviää viikon alussa.

Vastaa