haluatkoritariksibanneri2

C-pojille 3 pistettä Espoosta

Meidän C-pojat kävivät eilen sunnuntaina Espoossa pelaamassa C1-poikien haastajajatkosarjaa ja nappasivat sieltä tasapelin ja voiton.

vs. MäNMKY – maalinteon tuskaa

Ensimmäisessä ottelussa ei oltu ihan vielä skarppina ja maalinteko ontui. Kolmella tehdyllä maalilla ei yleensä salibandypelejä voiteta, eikä voitettu eilenkään. Hyvistä tekopaikoista huolimatta meillä oli suuria vaikeuksia siirtää pallo Mäntsälän NMKY:n verkkoon. Yläriman kestävyyttä kyllä testattiin muutamaan otteeseen mutta kun ei niin ei. Onneksi meidän pallollinen peli ja puolustus/maalivahtityöskentely oli sillä tasolla että myös MäNMKY:lle aiheutettiin maalintekovaikeuksia. Pisteet jaettiin lopulta 3-3 lukemin.

Huudolla mennään.
Huudolla mennään.

MäNMKY- FBC Raseborg 3-3 (0-0, 3-2, 0-1)

Johan Sorvari 1+1
John Ojala 1+0
Anton Knaapinen 0+1, 2min
Samuel Strebelle 2min
MäNMKY 1 oma maali

vs. GrIFK Black – ketsuppipullo auki

Toiseen otteluun lähdettiin revanssimielellä sillä Grani nöyryytti meidän vajaamiehistä ryhmää Mäntsälän turnauksessa joulukuun alussa lukemin 4-15. Silloin meillä ei onnistunut mikään ja vastaavasti Granilla onnistui kaikki. Tällä kertaa tilanne kääntyikin ihan toisinpäin, meillä kulki ja Granilla ei. Ensimmäisen kolmen minuutin aikana ladottiin 0-4 lukemat taululle ja Grani otti aikalisän. Aikalisä ei kuitenkaan muuttanut pelin kulkua vaan ensimmäiselle erätauolle mentiin meidän 0-7 johdossa. Loppupeli olikin sitten surffailua suuntaan ja toiseen ja voitto irtosi maalein 6-15.

Hyökkääjä John OJala sitoi kengännauhat hyvin ennen Grani-peliä. Tuloksena 6 tehopistettä.
Hyökkääjä John Ojala sitoi kengännauhat hyvin ennen Grani-peliä. Tuloksena 6 tehopistettä.

GrIFK Black- FBC Raseborg 6-15 (0-7, 4-4, 2-4)

Mikael Haverinen 4+3
John Ojala 2+4
Tomi Henriksson 2+1
Johan Sorvari 1+2
Anton Knaapinen 2+0, 2min
Samuel Strebelle 2+0
Eeli Koivusipilä 2+0
Tuomas Harju 0+1
Jesper Forsman 0+1

Seuraava turnaus ratkaisee paljon

Ennen Espoon turnausta olimme sarjassa neljäntenä. Sarjassa pelataan ristiin sen minkä ehtii ja eilen saaduilla 3 pisteellä noustiinkin sitten lohkokakkosiksi. Lohkon kaksi parastahan pelaavat kauden päätteeksi Haastajafinaalissa ja siihen tähdätään. Seuraavat, ja samalla todella tärkeät pelit tätä finaalipaikkaa ajatellen pelataan maaliskuun alussa 5.3.2016 Vantaan Campo Sportcenterissä. Silloin vastassa ovat lohkon piikkipaikalla oleva SBS Sisu Red sekä pisteen meidän takana majaileva paikallisvastustaja EIF.

sarjataulukko

 Sarjataulukon ja otteluohjelman löydät myös C-poikien omilta sivuilta sekä liiton sivuilta.