haluatkoritariksibanneri2

C-pojille kaksi pistettä Camposta

Meidän C-pojat kävivät lauantaina pelaamassa C1-poikien haastajasarjaa Vantaan Campo Sportissa. Sieltä tuliaisina saatiin 2 pistettä neljästä mahdollisesta. Ensimmäisessä ottelussa kaadettiin sarjajohtaja mutta toisessa ottelussa kompuroitiin paikalliskamppailussa EIF:iä vastaan.

vs. SBS Sisu Red – sarjajohtaja kumoon

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjaa johtava SBS Sisu Red, joka oli voittanut meidät jatkosarjan ensimmäisessä kohtaamisessa lukemin 8-7, joten odotettavissa oli että tästäkin ottelusta tulee tiukka kamppailu. Ensimmäinen erä meni kuitenkin meidän hallinnassa ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin meidän 1-4 johdossa. Sisu nousi kuitenkin maalin päähän mutta toisen erän lopussa tehtiin pari salamamaalia ja taas mentiin kolmen maalin johdossa erätauolle. Kolmannesta erästä kehkeytyi sitten jännitysnäytelmä jossa Sisu taisteli itsensä maalin päähän. Ottelun ratkaisu nähtiin kun Sisun pelaaja turhautui maalintekoyrityksen jälkeen ja otti jäähy korkeasta mailasta. Saatiin pelata ottelu lähes loppuun ylivoimalla ja pisteet näin Raaseporiin lukemin 5-6.

SBS Sisu Red- FBC Raseborg 5-6 (1-4, 2-2, 2-0)

Johan Sorvari 1+1
Anton Knaapinen 1+1
Dennis Österman 1+1
John Ojala 0+2
Mikael Haverinen 1+0
Tomi Henriksson 1+0
Jesper Forsman 0+1

vs. EIF – paikalliskamppailussa dramatiikkaa

Campo Sportissa pelattiin tässä turnauksessa siis myös Raaseporin derby, jossa vastassa oli jo monta kertaa kohdattu EIF. Viime peleissä meille on tullut nuhaan vaikka peli on lähes poikkeuksetta enimmäkseen pyörinyt EIF:n päädyssä. Näin oli myös tänään. Tosin molemmat joukkueet lähtivät otteluun hieman tunnustelevasti ja saatiin odottaa yli 14 minuuttia ennen kuin häkki heilui ensimmäisen kerran meidän tehdessä 1-0. Toisessa erässä ryhdyttiin sitten kissa ja hiiri leikkiin kun EIF nousi ensin tasoihin ja sitten ohi, me tasoitettiin, EIF meni johtoon, me tasoitettiin jne. Kun peliaikaa oli jäljellä enää 1,5 minuuttia me tasoitettiin peli lukemiin 5-5 ja lähdimme vielä voittamaan ottelua. Näin ei kuitenkaan käynyt, sen sijaan saatiin kokea suurta urheilujuhlan dramatiikaa kun EIF pääsi 3-0 vastaiskulla tekemään voittomaalin ajassa 44.59. Näin sitten pisteet Raaseporiin mutta toiselle joukkueelle.

cpcampo2
Eväitä syötiin otteluiden välissä, pelissä eväät olivatkin sitten vähissä.

FBC Raseborg- EIF 5-6 (1-0, 1-2, 3-4)

Mikael Haverinen 2+1
John Ojala 1+1
Samuel Strebelle 1+1
Johan Sorvari 0+2
Tomi Henriksson 1+0
Dennis Österman, 2min

Taistelu haastajafinaalipaikasta jatkuu

Koska nyt saatiin vain 2 pistettä niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä tiputtiin taulukossa ainakin yksi pykälä, riippuen miten lohkon muut ottelut päättyivät. Haastajafinaalipaikka ei kuitenkaan ole vielä menetetty koska sarja on tasainen ja siinä on tähänkin asti pelattu paljon ristiin ja todennäköisesti pelataan jatkossakin.
Sarja jatkuu  jo ensi viikon sunnuntaina jolloin vastassa ovat Blackbirds Valkoinen ja Tiikerit Warriors, joten silloin on taas mahdollisuus parantaa sarjatilannetta.

Vastaa