haluatkoritariksibanneri2

C-pojille täysi potti Tiikeri Areenalta

Meidän C1-pojat hakivat täyden pistepotin Tiikeri Areenalta sunnuntaina kukistamalla Blackbirds Valkoisen 8-3 ja nollaamalla Tiikerit Warriorsin lukemin 0-4.

vs. Blackbirds Valkoinen – mustarastaat kumoon hyvällä syöttöpelillä

Ensimmäisessä ottelussa Blackbirds aloitti pelin hyvällä jalalla mutta joutui ongelmiin meidän hyvän pallonsiirtelyn vuoksi. Ensimmäinen maali nähtiin n 6 minuutin pelin jälkeen ja sen teki Samuel Strebelle kanttirannarilla. Sitä iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt sillä Blackbirds tasoitti heti seuraavassa vaihdossa. Ottelu kääntyi kuitenkin enemmän ja enemmän meille ja ekassa erässä nähtiin vielä 2 Knights maalia, tosin yksi hylättiin koska kentälle oli ilmestynyt toinen pallo jota Blackbirds pelaajat jäivät ihailemaan.
Toisessa erässä iskettiin heti alkuun sekä 3-1 (Tomi Henriksson) että 4-1 (Johan Sorvari) maalit ja kun vielä erän puolivälin viisi (1+4) pistettä rohmunnut Mikael Haverinen teki ylivoimalla 5-1 niin ottelu näytti olevan nakutettu. Blackbirds otti kuitenkin aikalisän ja tämä herätti joukkueen taas taistelemaan. Blackbirds kavensi mutta lisämaaleja ei toisessa erässä enää nähty.
Kolmas erä alkoi taas meidän maali-iloittelulla kun lopulta hattutempun iskenyt Anton Knaapinen teki päivän toisensa. Blackbirds kavensi mutta heti perään Tomi ohjasi Strebellen syötön verkon perukoille. Blackbirds kavensi vielä kertaalleen mutta Anton kaunisteli vielä loppulukemiksi 8-3.

Pallo häkkiin ja hanskajono kutsuu.
Pallo häkkiin ja hanskajono kutsuu.

FBC Raseborg- Blackbirds Valkoinen 8-3 (2-1, 3-1, 3-1)

Theodor Spitz 0+1
Tomi Henriksson 2+0
Anton Knaapinen 3+0
Samuel Strebelle 1+1
Mikael Haverinen 1+4
Johan Sorvari 1+0, 2min
Dennis Österman 0+1

vs. Tiikerit Warriors – aina vaikea toinen peli

Päivän toisesta ottelusta tuli ehkä odotetustikin vaikeampi kuin ensimmäisestä, vaikka vastustajana olikin lohkon jumbo Tiikerit Warriors. Tiedossa oli että joukkue puolustaa hyvin ja maalintekopaikat tulevat olemaan kortilla, ellei saada palloa tekemään duunia. Ajoittain onnistuttiinkin siirtelemään palloa hyvin mutta maalinteko ontui. Toisaalta myös oma pää pidettiin tiiviinä eikä päästetty Tiikereitä hyville tekopaikoille. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Sen sijaan toisessa erässä päästiin maalien makuun kun John Ojala ja Anton tekivät maalin mieheen. Erän lopussa kauden maalivahtina aloittanut Leevi Junnilainen pääsi kanttamaan ja teki ensimmäisen sarjamaalinsa ikinä.
Kolmannessa erässä jännitettiin sitten onnistuuko Niklas Ahlfors pitämään nollapelin ja riittääkö puolustajien jalka vielä yhden erän kun Nico Sevón joutui jättämään pelikentän loukkaantumisen takia. Tiikerit teki kuitenkin homman meille helpoksi lanaamalla Jesse Forsmanin seinään. Tiikeripelaaja passitettiin 5minuuutin jäähylle ja saatiin pelata pelin loppu ylivoimalla. Eeli Koivusipilä iski vielä yhden maalin ylivoimalla ja näin meille odotettua helpompi 0-4 voitto.

Tiikerit Warriors- FBC Raseborg 0-4 (0-0, 0-3, 0-1)

John Ojala 1+0
Anton Knaapinen 1+0
Jesper Forsman 0+1
Eeli Koivusipilä 1+0
Leevi Junnilainen 1+0
Johan Sorvari 0+2

Sarjajärjestäjälle krediittiä – sarjasta jännitysnäytelmä

Jo ennen turnausta oli tiedossa että haastajafinaalipaikka on omissa käsissä, eli voittamalla jäljellä olevat pelit niin olemme kahden parhaan joukossa. Lähdimme siis hakemaan kahta voittoa ja ne saatiin, ja kun ennen turnausta kakkosena ollut Icehearts hävisi molemmat ottelunsa niin nousimme nyt heidän ohi toiseksi. Sen sijaan sarjanelosena päivän turnaukseen lähtenyt MäNMKY voitti molemmat pelinsä ja nousi sarjan kolmanneksi vain pisteen meitä jäljessä. Sarjajärjestäjät voivat myhäillä tyytyväisinä koska paljon jännittävämmäksi sarja ei voisi mennä, sillä seuraavassa ja samalla viimeisessä turnauksessa meidän vastustajina ovat ketkäs muut kuin juuri Icehearts ja MäNMKY. Onko sitten hyvä vai huono asia että kyseessä on samalla meidän kotiturnaus, mutta ainakin saadaan nähdä loistavaa salibandyviihdettä Påminnessa lauantaina 9.4.2016. Panoksena siinä turnauksessa lohkon kakkossija ja haastajafinaalipaikka.

Vastaa