haluatkoritariksibanneri2

C1 pojille kaksi voittoa

Meidän C1-pojat kävivät eilen sunnuntaina omalta osaltaan korkkaamassa uuden Tiger Sport Areenan Vantaalla kun haastajasarjan turnauksessa vastaan asettuivat paikallisvastustaja EIF sekä SBS Sisu Red. Meidän pojat onnistuivat ensimmäistä kertaa voittamaan yhden turnauksen aikana molemmat ottelut kun EIF kaatui 5-8 ja SBS Sisu Red, kovan taistelun jälkeen, lukemin 6-5. Meidän MVP turnauksessa oli tällä kertaa Tom Lahti, joka oli huikealla pelipäällä ja iski huimat 4+4 tehot puolustajan paikalta.  

Ensimmäisessä ottelussa EIF:ää vastaan johdimme ottelua vuoronperään mutta paremman viimeistelyn ja maalivahtipelin ansiosta voitettiin lopulta ansaitusti 5-8. Muutamia isoja merkkausvirheitä ja herpaantumisia lukuun ottamatta peli oli hyvin meidän hallussa, pystyimme määrittämään ottelun temmon ja saimme jatkuvasti luotua hyviä maalintekopaikkoja.
Toisessa ottelussa SBS Sisu Red lähti heti alusta karvaamaan korkealta mutta saimme pelin käännettyä suht tehokkaasti toiseen päähän ja menimme nopeasti 3-0 johtoon. SBS Sisu Red pelasi kuitenkin loppuun asti kurinalaisesti ja kolmanteen erään mentiin meidän kahden maalin johdossa. Kolmannessa erässä meidän jalat alkoivat painaa yhä enemmän, jäätiin vähän jälkeen tilanteissa ja tämän takia hölmöiltiin sitten itsemme lyhyessä ajassa kolme kertaa jäähylle. SBS Sisu Red kavensi 5vs3 ylivoimalla tilanteeksi 6-5 mutta loput jäähyt onnistuttiin pelaamaan pois ilman takaiskuja. Ottelun lopussa SBS Sisu otti vielä maalivahdin pois ja haki vimmatusti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Uhrautuvasti pelanneiden puolustajien ja pari todellista game-saveria tehneen maalivahti Leevi Junnilaisen ansiosta Sisu ei kuitenkaan saanut lisämaaleja ja näin täydet pisteet meille. 

Alla olevalla videolla Lahti tekee rankkarista toisen maalinsa SBS Sisun verkkoon ja tilanteeksi 2-0. Jos video ei näy niin tässä linkki meidän YouTube-kanavalle josta videon näkee. 

Seuraavat ottelut C1-pojat pelaavat jo tulevana sunnuntaina 25.10.2015 Kauniaisten palloiluhallissa, jolloin vastus kovenee entisestään, sillä silloin vastassa ovat Tiikerit Warriors ja lohkoykkönen VSS Green, joka ei tämän kauden sarjassa ole hävinnyt vielä yhtään ottelua.

Knightsin ottelut ja tilastot sunnuntaina:

EIF- FBC Raseborg 5-8
Tom Lahti 2+3
John Ojala 1+3
Mikael Haverinen 2+1
Johan Sorvari 2+0
Samuel Strebelle 1+1

Maalissa Niklas Ahlfors

FBC Raseborg- SBS Sisu Red 6-5
Tom Lahti 2+1
Johan Sorvari 2+0
Mikael Haverinen 1+1
John Ojala 1+1
Samuel Strebelle 0+1

Maalissa Leevi Junnilainen

C1-poikien omilta sivuilta löydät esim. taulukon, otteluohjelman ja sisäisen pistepörssin

Vastaa