kausikorttibanneri_keltainen

C1-pojille voitto ja tappio lohkon ääripäitä vastaan

C1-poikien haastajasarjan ottelut jatkuivat sunnuntaina turnauksella Kauniaisten palloiluhallissa. Poikien tuloksena oli selvä tappio lohkoykköstä VSS Green:iä vastaan lukemin 1-8 ja 3-5 voitto lohkojumbo Tiikerit Warriorsia vastaan. 

Ensimmäisestä ottelusta odotettiin tasaista ja korkeatasoista kamppailua sillä siinä saisimme kohdata lohkoykkösen VSS Green:in, meidän ollessa lohkokakkosia. Alkuun ottelu olikin tasainen mutta pelin edetessä VSS otti pelitapahtumia enemmän ja enemmän haltuun ja voitti lopulta selvin lukemin 1-8. Ottelu ei ehkä ollut meidän paras tällä kaudella ja mahtaisiko rutiinin puute selittää sen, että jäädyttiin juuri silloin kuin olisi pitänyt olla terävimmillään, eikä näin onnistuttu antamaan hyvää vastusta kärkijoukkueelle. Vähän tuo tappio jäi kyllä harmittamaan, mutta toisaalta lohkon suvereeni ykkönen VSS löi sen verran rumat lukemat taululle että se ei jättänyt mitään jossittelun varaan. Parempi joukkue voitti, ja voiton myötä VSS varmisti myös lohkovoiton, joka sekin menee aivan oikeaan osoitteeseen. Knights toivottaa VSS:lle onnea aluejatkosarjaan!

Päivän toisessa ottelussa kohdattiin lohkon toinen ääripää, kun vastassa oli jumbosijalla oleva Tiikerit Warriors, joka ennen sunnuntain turnausta ei ollut voittanut yhtään ottelua. Odotettavissa oli että ottelusta tulee vaikea ja näin siinä myös kävi. Poikien motivaatio oli selvästi laskussa lohkovoiton jo matkattua Vihtiin, ja vastustajaa ihmeteltiin jo etukäteen hieman ylimielisellä asenteella. Omalla peruspelillä tämä ottelu olisi voinut olla suht helposti hoidettu, mutta otteluun lähdettiin harjoitusmielessä yrittämään hieman korkeampaa ja aktiivisempaa karvausta. Tämä ei kuitenkaan toiminut yhtään ja samalla unohtui perusasiat omasta pallollisesta pelistä lähes kokonaan. Kolmanteen erään mentiin 3-3 tasatilanteessa, tehtiin vähän muutoksia ja pyrittiin palaamaan omaan tuttuun peliin. Lopulta ottelusta otettiinkin 3-5 voitto.

Viikonlopun saldona siis kaksi pistettä ja näin ollen jatketaan edelleen lohkokakkosena, mikä on viime kausina häviöihin tottuneelta joukkueelta todella hyvä suoritus. Viime kauden alkusarjassahan voitettiin vain kaksi ottelua ja vastaavasti tämän kauden alkusarjassa voittoja on ennen viimeistä turnausta napsittu jo neljä. Suunta on siis oikea ja joukkue kehittyykin viikosta toiseen.
Seuraavat ottelut pelataan ensi viikon lauantaina jolloin vuorossa on kotiturnaus Påminnessa. Tässä lohkon päätösturnauksessa kohdataan Icehearts sekä GrIFK Black. 

Knightsin ottelut ja tilastot sunnuntaina:

FBC Raseborg- VSS Green 1-8 (0-2, 0-3, 1-3)
Anton Knaapinen 1+0
Samuel Strebelle 0+1

Maalissa Leevi Junnilainen

Tiikerit Warriors- FBC Raseborg 3-5 (1-1, 2-2, 0-2)
Samuel Strebelle 2+0
John Ojala 1+1
Anton Knaapinen 0+2
Tom Lahti 0+2
Mikael Haverinen 1+0
Johan Sorvari 1+0
Eeli Koivusipilä, 2min

Maalissa Niklas Ahlfors

 

C1-poikien omilta sivuilta löydät esim. taulukon, otteluohjelman ja sisäisen pistepörssin

No Notify!