haluatkoritariksibanneri2

Divarikarsinta jatkuu tänään

Noniin, nyt ollaan sitten siinä vaiheessa että Divarikarsinnan kolmas ja ratkaiseva kierros pyörähtää käyntiin. Paras kolmesta systeemillä mennään ja ottelusarjan voittaja nousee Divariin ensi kaudeksi. Ensimmäinen ottelu tänään, Knights kohtaa Erä Akatemian Mosahallissa klo 15.30.

FBC Raseborg kohtasi ensimmäisellä kierroksella Juuan Coach Teamin ja pääsi siitä ottelusarjasta jatkoon voitoin 2-0. Vaikka Coach Team ei mikään huono joukkue ollutkaan niin nyt vastaan asettuva Erä Akatemia on vielä astetta kovempi. Erä Akatemia ei ole hävinnyt tällä kilpailukaudella kertaakaan, ellei mukaan lasketa Suomen Cupin ottelua Salibandyliigan finaaleissa pelaavaa Happeeta vastaan. Lisäksi joukkue on täynnä entisiä liigapelaajia ja toimii myös liigajoukkue Tapanilan Erän farmijoukkueena. Knightsin tapaan Erä Akatemia aloitti Divarikarsinnan toiselta kierrokselta ja selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle puhtaalla pelillä PirPi:ä vastaan.

Knights on parantanut peliään kauden edetessä ja jo Coach Team sarjassa otteet olivat sitä luokkaa että mikä tahansa joukkue voi kaatua. Tiukkaa vääntöä on siis varmasti luvassa sekä tänään että ensi viikon perjantaina Karjaalla.

Erä Akatemia- FBC Raseborg siis tänään Mosahallissa Helsingissä klo 15.30. Liput Erä Akatemian kotisivujen mukaan 6e/4e. Knights faniryhmän bussiin ei tarpeeksi porukkaa löytynyt tällä kertaa mutta toivon mukaan meidän fanit löytää hallille myös ilman bussia. Nyt nimittäin tarvitaan fanien tukea, Jos ette pääse paikalle niin voitte seurata ottelua Salibandyliigan tulospalvelusta

Knightsin alustava kokoonpano Erä Akatemia ottelussa.

Knightsin rosterissa ei muutoksia eikä poissaoloja joten joukkue lähtee parhaalla ryhmällä kaatamaan Erä Akatemiaa.

2. Holopainen Janne
8. Wainio Wilhelm
9. Starck Kevin
10. Artzén André
13. Himmelroos Henrik
15. Malm Niklas C
17. Manninen Teemu
19. Stigell Sampsa A
20. Jimmy Sved
22. Johnsson William
24. Österman Thomas
42. Piippo Juha
47. Loskin Matias
61. Ruokolainen Timo MV
62. Tuovinen Teemu
65. Axberg Rony
69. Wentzel Anders MV
71. Nyman Jonny
73. Wirén Simon MV
88. Hellström Rasmus

Vatanen Sami, päävalmentaja
Eriksson Joakim, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja
Dahlqvist Markus, huoltaja

Vastaa