haluatkoritariksibanneri2

E-poikien kotiturnaus 3.12

Niin koitti kauden ensimmäinen kotiturnaus, muutama poissaolo mutta sellaista urheilu on. Pikkuritarit lähtivät kotiturnaukseen välisarjapaikan ja lohkovoiton jo varmistaneena eli turhia ei tarvinnut jännittää, vastaan asettuivat lohkonelonen Oilers ja lohkokolmonen M-Team.
Ennakkoon odotettua vapautunutta ”omaa peliä” ei peleissä hirveästi näkynyt vaan sorruttiin kuljetuspuuhiin, mikä oli valmennukselle pieni pettymys. Mutta mennään peleihin…

FBC Raseborg – Oilers

Peli alkoi molemmilta puolilta tarkkaillen, kuitenkin Knightsien lievällä hallinnalla. Ensimmäinen erä päättyikin 0-0 lukemiin. Erätauolla valmennus kertasi mitä oli pukuhuoneessa puhuttu ja eikun eteenpäin.

Ahdastako?
Ahdastako?

Toinen erä jatkui Knightsien lievällä hallinnalla ja ajassa 17.52 Theo onnistui Samun syötöstä viemään kotijoukkueen 1-0 johtoon. Oilers kuitenkin onnistui vajaa 4 minuuttia myöhemmin tasoittamaan pelin 1-1. Peli jatkui hieman sekaisena, liekö kotiturnauksen jännitystä vai mitä mutta toinen erä tahkottiin loppuun ilman maaleja. Toinen erätauko samoja teesejä jaossa.

 

Kantilta lähtee.
Kantilta lähtee.

Kolmas erä ja Knightsit ylivoimalle, mutta pahasta syöttöhassista pallo Oilersille ja vieraat siirtyivät 1-2 johtoon. Loppuylivoima tehottomasti

eikä oikein edes vetopaikkoja saatu aikaiseksi, vaikeaa tuntuu olevan. Muuten tasaista vääntöä ja puolittaisia paikkoja molemmilla joukkueilla. Sitten ajassa 39.01 onnistuu syöttökuvion päätteeksi Samu tasoittamaan pelin Andre’en syötöstä 2-2, liru takanurkkaan ei kova mutta tarkka. Pari minuuttia siitä ja Theo tarjoili Samulle takatolpalle namun joka vei kotijoukkueen 3-2 johtoon ajassa 41.08. Ja loppu oli taas kauheaa horroria, palloa pompoteltiin eikä saatu pois omalta alueelta ja niinpä Oilers tasoitti pelin 3-3 ajassa 44.34. Heikkoa oman pään pelaamista ja vastustaja rokottaa surutta. Niihin lukemiin peli sitten päättyikin ja pikkuritarit jatkoivat tappioitta.

Loppuun läpsyt
Loppuun läpsyt

Hieman jäi arveluttamaan oliko lainattu pelaajia kilparyhmästä, koska sen verran eri näköistä peli oli, myös fyysisyys oli pojille uusi asia mutta siihen on keväällä totuttava.
Pojat koppiin kuulemaan palautetta, ei ollut mairittelevaa… Kahvitauko ja uusia kentällisiä miettimään ja samalla katsomaan seuraavan vastustajan peliä.

M-Team – FBC Raseborg

Pojat koppiin nopeaan palaveriin ja hieman kuviot uusiksi kun Kapella oli polvi alkanut vihoittelemaan eikä pystynyt pelaamaan toista peliä, nopeat kenttä muutokset ja uusia kokeiluja… M-Teamin ekan pelin perusteella oli tiedossa että vaihtopenkki pullistelee poikia, joten jalalla ei tätä peliä voitettaisi. Mutta karvausta alemmas ja palloa liikkumaan, siinäpä vinkeet peliin joten peli käyntiin…
Peli alkoi ja jo heti ensimmäisessä vaihdossa tapahtuu, kun Samu laittaa rystyltä Theon syötön maalivahdin längistä sisään peli ehti vanheta 0.52. Seuraava vaihto ja taas ropisee kun Jimi laittaa Andre’en syötöstä 0-2 , pelattu 1.35. Peli oli Knightsien hallintaa ja syötötkin alkoivat löytämään perille. Ajassa 9.22 tuttu parivaljakko raapaisee pelin 0-3 Samu ohjaa Theon syötön ylämummoon, hieno maali. Vajaa minuutti ja Johan innostuu katkoon, veto ja peli on 0-4. Peli menee liian hyvin ja niinpä seuraavan aloituksen jälkeen nukahdus ja vastustaja kaventaa 1-4 vain 7 sekuntia edellisestä. Reipas minuutti ja taas nukutaan 2-4, ei saatu kanttia peittoon. Vielä erän loppuu 13.15 hieno karvaus Andre’elta, syöttö maalin eteen ja 2-5 Vilin toimesta, hieno syöttö ja nätti veto. Näistä lukemista erätauolle. Valmennukselta ohjeet laittaa palloa enemmän liikkeelle ja pelata oma pää varmasti.

Samu unohtunut maalille.
Samu unohtunut maalille.

Toinen erä käyntiin vahvalla Knights paineella, niinpä ajassa 17.55 Vililtä nätti passi Samulle, joka hassuttaa maalivahdin, vie pallon sivulle ja tyhjiin 2-6. Pari minuuttia vahvaa peliä, mutta sitten nukahdus ja vastustajahan rokottaa kun paikka tulee 3-6. Siihen Teamin ilo toisessa erässä sitten loppuikin kun pojat sai pelinsä uomiin ensin Leevi katkoo syötön ajassa 22.02, yläpörsään 3-7 ja sitten erän loppuun vahva kaksiminuuttinen 28.02 Jimi Johanin syötöstä 3-8, reilu puoli minuuttia taas Jimi nyt Andre’en syötöstä 3-9. Erän loppuun hieno osoitus hyvästä pelisilmästä kun kulmalyönti Teamin päädystä, Samu laittaa pallon pisteelle ja näkee Theon keskellä vapaana joka viimeistelee 3-10 ajassa 29.16 nätistä syötöstä. Erätauolle, peli näyttää taputellulta mutta valmennus piiskaa kuitenkin…
Kolmas erä mennäänkin pitkälle ilman maalia, pojilla on useita paikkoja mutta viimeistely on mennyt tukkoon. Sitten 41.56 kovassa paineessa tekee M-Team oman maalin 3-11, siitähän sitten loppukliimaksi alkaakin. Minuutti edellisestä ja pieni virhe omassa päässä ja M-Team kaventaa 4-11. Aloituksen jälkeen pallo eksyy Jimille, joka kipittää keskeltä läpi 4-12 ajassa 43.01. Pojista huomaa että kenkä alkaa painamaan ja kun lukemat on taululla mitkä ovat ei puolustuskaan enää oikein maistu ja niinpä ajassa 43.45 Teami kaunistelee lukemia 5-12. Loppuaika pelattiin pois ja loppulukemat 5-12 taululla.
Vaikka valmennus hieman pelkäsi kotiturnauksen jännitystä on lopputulos kuitenkin kohtuullinen. Oilersia vastaan oli peli omissa käsissä, mutta vastustajan maalivahdin hyvyys ja omat henkilökohtaiset virheet takasivat tasapelin. M-Team taas oli yllättävän vaisu ja kun pojat saivat vaihteen päälle jäi M-Team jalkoihin, aika ponneton esitys lohkokolmoselta.
Edelleen poikien kausi jatkuu tappioitta, saas nähdä miten käy kun ensi viikonloppuna on vastassa sarjakakkonen TU, alkusarjan viimeisessä turnauksessa.

Krisulta hienot pelit.
Krisulta hienot pelit.

Loppuun vielä linkki tulospalveluun

Teksti ja kuvat: E-pojat

Vastaa