haluatkoritariksibanneri2

E-pojat ja Myllypuron pelireissu 8.2.15

Knightsin E-pojiat ovat jälleen käyneet pelaamassa ja taustoille on saatu lisää porukkaa. Tässä tuorein raportti.

E-pojat matkustivat lähes täydellä kokoonpanolla Myllypuroon pistejahtiin. Vain Niko Korhonen ja Elias Knaapinen puuttuivat pelaajistosta. (Tosin tässä ikäluokassa on jostain kumman syystä sellainen sääntö, että pöytäkirjassa saa olla vain 17 pelaajaa merkittynä, jolloin isommilla joukkueilla on joku aina huilausvuorossa) Valmennuspuolella oli paikalla myös kaikki, ja uusimpana jäsenenä mukana peleissä oli ensimmäistä kertaa myös Jesper Granö. Jesper pelaa Knightsin M2:ssa (miesten kakkosjoukkueessa), ja on innokkaasti lähtenyt mukaan opettamaan poikia.  Toinen tulokas valmennusringissä on Henri Ström, joka jaksaa innostaa poikia positiivisella olemuksellaan.

Kuva 1 Jesper Granö ja Henri Ström

Ensimmäinen peli oli Lauttasaaren palloa (LaPa) vastaan. LaPa tuli peliin hyvällä asenteella ja vikkelällä jalalla, ja latoikin kahdessa erässä 10-0 luvut taululle. Meidän peli oli hieman jäässä, eikä paikkoja saatu luotua. Kolmas erä olikin jo paljon parempaa taistelua, ja sen LaPa voitti 2-0, ja katkaisi ottelun viimeisellä minuutilla lopputuloksella 12-0. Tästä pelistä tuli sitten tällainen oppitunti pojille.

Toiseen otteluun vastustajaksi tuli Indians Red.  Joukkueella oli vain yksi vaihtopelaaja mukana, joten meidän pojat tiesivät voittavansa kuntopuolella tämän kisan. Pelin alku oli verkkaista pelailua, ja Indians ehti mennä jo 3-0 johtoon. Ensimmäisellä erätauolla Jasper Hedman sanoi itse saman mitä valmentajat miettivät: ” Vi måste pressa mera!” Täytyy antaa vastustajalle lisää painetta, ja laittaa omat jalat liikkumaan. Se auttoikin paljon, ja Knights junnut alkoivat luomaan paikkoja.  

 

Kuva 2 Jasper “Pressa mera” Hedman

 
Vetoja maalia kohti alkoi pikkuhiljaa tulla enemmän ja enemmän, ja sitten kun maskipelaaminenkin alkoi löytymään, tuli myös tulosta. Maalintekijöinä kunnostautuivat Jens Johansson, Magnus Vikman, Fredrik ”Pablo” Vaahtera, Ian Kevin, Miro Tasanko, Thomas Nyberg ja ensimmäisen sarjapelimaalin tehnyt Elias Piippo. Ottelun lopputulos oli lopulta 3-9 Knightseille. Voiton kanssa oli mukava lähteä kotimatkalle.

 

Kuva 3 Kapteeni Elias Piippo teki ensimmäisen maalinsa sarjapeleissä

 

 

Kuva 4 Maskipelaamista

 

Kuva 5 Ian Kevin vetopaikalla

 

Kuva 6 Fredrik “Pablo” Vaahtera

 

Kuva 7 Maalin jälkeen tuuletetaan

 

Kuva 8 Voiton jälkeen on helppo hymyillä

 

Seuraava E-junioreiden turnaus onkin sitten kotiturnaus Påminnen urheiluhallissa lauantaina 7.3.15 ja pelit ovat jo kello 9.00 SB-Pro:ta sekä kello 11.00 KorsKa:a vastaan. Tulkaa kaikki sankoin joukoin kannustamaan pojat voittoon! 

Vastaa