haluatkoritariksibanneri2

Edari voitti HYUS:in – varmisti samalla ensi kauden sarjatason

Meidän edustusjoukkue voitti perjantaina pelatun kakkosdivariottelun lukemin 7-6 ja varmisti näin paikan ensi kaudeksi etelä-Suomen ylemmälle kakkosdivaritasolle. Ensi kauden sarjajärjestelmästä lisää tässä uutisessa. HYUS ottelusta voit lukea lisää Västra Nyland lehdessä ja Ylen ruotsinkielisillä sivuilla.  Edustusjoukkueen kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla. Vastassa silloin Indians II.

Kauden 2018-2019 sarjajärjestelmä

Etelä-Suomen 2.divisioona pelataan kaudella 2018-2019 kahdessa eri tasossa: A-taso (ylempi sarjataso) ja B-taso (alempi sarjataso). Kauden 2017-2018 molempien lohkojen viisi parasta joukkuetta saa suoran sarjapaikan A-tasolle kaudella 2018-2019. Lisäksi molempien lohkojen 6.sijoittuneet karsivat pääsystä A-tasolle. Loput joukkueet, poislukien ne jotka tippuvat kolmosdivariin, joutuvat sitten B-tasolle.

Edari varmisti paikan A-tasolla

Meidän edustusjoukkue nousi perjantain voiton myötä lohkon neljänneksi 24 pisteeseen, 4 pistettä kuudentena sijaitsevan SBS Bluesin edelle. Tarjolla on enää 4 pistettä ja koska edari on voittanut SBS Bluesin kanssa pelatut keskinäiset ottelut niin Blues ei voi enää nousta meidän ohi. Näin ollen meidän sarjasijoitus on vähintään viides ja paikka A-tasolla on jo saavutettu vaikka kautta on pari peliä jäljellä.

Vastaa