haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue avaa sarjakauden tänään

Meidän edustusjoukkueen kakkosdivarikausi avataan tänään ottelulla Vantaan Campo Sportcenterissä kun vastaan asettuu kotijoukkue AC HaKi. Ottelu alkaa klo 18:30. Liput kotijoukkueen Twitterin mukaan 5€/3€.

Knightsin tämän kauden joukkue

Knightsin kokoonpano on muuttunut jonkin verran viime kaudesta. Tietynlainen runko on pysynyt kasassa mutta kuten tarkkasilmäiset ovat harkkapeleistä huomanneet niin pelaajia on sekä lähtenyt että tullut. Viime kauden jälkeen lähtijöitä ovat William Johnsson, joka siirtyi sarjaporrasta ylemmäs Divarin ÅIF:iin ja Rasmus Lagerström, joka lähti kokeilemaan siipiään Kirkkonummi Rangersin A-poikiin jotka tällä kaudella pelaavat A-poikien valtakunnallisessa 1.divisioonassa. Roni Saarinen päätti kauden jälkeen laittaa kakkosdivarikengät naulaan ja pelaa tällä kaudella meidän miesten 2-joukkueessa 5.divarissa. Lisäksi Jens Sundqvist, Emil Heikkinen ja Tobias Björklund siirtyivät sarjaporrasta alemmas RFC:hen. Johan Ström ja Jarno Laukkanen ovat lopettaneet salibandyn kilpapelaamisen.

Tulopuolella ovat paluumuuttajat Teemu Manninen ja Rasmus Hellström sekä meidän junioreista mukaan nostetut pelaajat Tomi Henriksson, Santeri Lång, Tom Lahti, Niklas Ahlfors ja Magnus Vikman. Lisäksi kohta pari vuotta joukkueen rosterista ylikunnon takia poissa ollut Jesper Granö on palannut harjoittelurinkiin mutta aloittaa kauden sunnuntaina meidän miesten 2-joukkueen kanssa. Harjoitteluringissä on mukana myös juniori Kalle Karlsson. 

Teemu Tuovisen tilanne sitä vastoin on vielä avoin. Jepen tavoin hän kuitenkin aloittaa kauden sunnuntaina meidän miesten 2-joukkueen kanssa.

Valmennuspuolella uutena päävalmentajana toimii tällä kaudella Christian Andersson. Apunaan hänellä on viime kaudelta tuttu apuvalmentaja Henrik Lagerbohm sekä viime kauden päävalmentaja Niklas Malm.
Tatu Moisio ja Arthur Snellman jatkavat joukkueen huollossa ja Jan Malm jatkaa managerina.  Jens Rosendal on lopettanut valmentamisen siviilikiireiden vuoksi.

Meidän tämän kauden kokoonpanon löydät kokonaisuudessaan täältä. 

Ritarikommentti: Teemu Manninen

Tällä kaudella pyrimme ennen ja jälkeen jokaista ottelua saamaan kommentin joukkueen jäseneltä. Ritarikommenttiosion aloittaa Teemu Manninen, joka tavoistaan poiketen on hyvin harvasanainen:

“No tietysti odotan kauden alkua vesi kielellä ku on koko kesä tehty töitä tän eteen. Toivottavast saatais hyvä startti kauteen. Päällimmäisenä fiilis että hienoo ku kausi alkaa!”

 

Henrik Himmelroos (nro 13) ja Teemu Manninen aloittavat kakkosdivarikauden tänään muun Ritariryhmän kanssa Vantaalla. Kuvassa Hencko ja Mana maalinteossa Erä Akatemiaa vastaan Divarikarsinnoissa vuonna 2014.

Meidän alustava kokoonpano AC HaKi ottelussa

Jos et pääse paikan päälle niin ottelua voi seurata salibandyliiton tulospalvelusta.  

Vastaa