haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue avaa kauden kotona – vastassa Jokerit

Meidän edustusjoukkueen kauden kakkosdivari-avaus pelataan huomenna perjantaina kun Påminnessa vastaan asettuu Jokerit pääkaupunkiseudulta.
Täksi kaudeksi Knights on palannut teemaan ”oman myllyn jauhoista leivottua hyvää pullaa” ja meidän edustusjoukkue koostuukin lähes kokonaan raaseporilaisista pelaajista. Vanhoista ja uusista tai uusvanhoista koottu poppoo lähtee huomenna hyvällä sykkeellä haastamaan helsinkiläisryhmää. 

Uutta ja vanhaa Påminnessa

Kokonaan uusia M1 pelaajia ryhmässä ovat 23-vuotias Christian Jäntti, joka ei vielä Knightsissa olekaan aikuisten pelejä pelannut ja 31-vuotias Ben Kihlstedt, joka viime kaudella pelasi huomisten ketjukavereiden Teemu Tuovisen ja Roni Saarisen kanssa M2:ssa vitosdivaria. Jarno Laukkanen ja Oskar Grönman tekevät myös paluun Knightsin edustusjoukkueeseen, Laukkanen yhden kauden tauon jälkeen ja Grönman parin kauden tauon jälkeen. Viimeisenä todettakoon että vielä viime kaudella Knightsin edustusjoukkueen valmennukseen kuulunut ja sitä ennen pari kautta päävalmentajana toiminut Niklas Malm palaa pelikentille. 

Mielenkiintoinen ottelu siis tulossa. Tulethan paikalle. Ottelu alkaa klo 19:00. Paikkana tuttuun tapaan Påminne. Liput 8€/5€. Vielä ehdit muuten tilaamaan kausikortinkin. Lisätietoja täältä.

Alustava kokoonpano

Knights lähtee kamppailuun 3 viisikolla ja muutamalla varamiehellä, eli lähes koko rosterilla. Ainoa kysymysmerkki on toistaiseksi pelaajavalmentajana toimiva Aki Korkiakoski, joka on potenut flunssaa tällä viikolla. Teksti: Knights Media
Kuvat: Knights Media (ottelukuva: Ian Granström)

Vastaa