haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue avasi pistetilin – ÅIF II kaatui Sipoossa

Meidän edustusjoukkue avasi lauantaina pistetilin tämän kauden kakkosdivarissa kun ÅIF II kaatui Sipoossa numeroin 5-7.

ÅIF II- Knights 5-7 (0-2, 1-1 4-4)

Knights sai otteluun hyvän alun ja johti ensimmäisen erän jälkeen oikeutetusti 0-2. Toisen erän alussa Knights jatkoi hyviä otteita ja meni Teemu Mannisen toisella osumalla jo 0-3 johtoon. Maalin jälkeen Knights pelaajien otteissa näkyi pieni jännitys ja ÅIF pääsi paremmin ja paremmin peliin sisään. Ottelun puolenvälin jälkeen ÅIF teki kuin tekikin kavennusosuman mutta toiselle erätauolle mentiin silti Knightsin kahden maalin johdossa.

Jos ensimmäinen ja toinen erä olivat vähämaalisia niin kolmannessa erässä nähtiin sitten maaleja niidenkin edestä. Lisäksi erä oli erittäin rikkonainen monien jäähyjen vuoksi. Ensin ÅIF kavensi alivoimalla rangaistuslaukauksella lukemiksi 2-3 mutta pari minuuttia myöhemmin kotijoukkueen Miko Heinoselle tuomitun 5 minuutin jäähyn aikana Esa Siitonen siirsi kahdella maalilla Knightsin turvallisen tuntuiseen 2-5 johtoasemaan, toinen maaleista tasavajaalla kun Magnus Vikman istui kaksiminuuttista työntämisestä. Tästä muutama minuutti eteenpäin ja ÅIF kavensi lukemiin 3-5 mutta Roni Saarinen vastasi heti seuraavassa vaihdossa. Viimeisellä vitosella ÅIF teki alle minuuttiin kaksi maalia lukemiksi 5-6 ja jännitysnäytelmän ainekset oli valmiina. Siitonen kuitenkin laukaisi jännityksen täydentämällä hattutemppunsa ÅIF:in maalin jälkeisessä vaihdossa.

Ottelun lopussa Knights pyrki pelaamaan fiksusti ja onnistuikin pitämään pelivälineen itsellään jonkin aikaa. ÅIF otti vielä maalivahtinsa pois ja haki kavennusta kuudella kenttäpelaajalla mutta loppujen lopuksi Knightsin maali oli lähempänä kuin ÅIF:n kavennus. Näin kauden avausvoitto ja kolme pistettä Raaseporiin.

4 Vikman Magnus, 4min
7 Ström Johan 0 + 1 = 1
8 Henriksson Tomi 0 + 1 = 1
9 Lång Valtteri
13 Siitonen Esa 3 + 1 = 4
17 Manninen Teemu 2 + 0 = 2
18 Korkiakoski Aki (valmentajana, ei pelannut)
21 Ahlfors Niklas
22 Johnsson William 0 + 2 = 2
61 Ruokolainen Timo, 24 torjuntaa
62 Tuovinen Teemu 0 + 1 = 1
65 Nousiainen Aleksi
77 Kihlstedt Ben
93 Saarinen Roni 2 + 0 = 2
97 Juntunen Patrick

Teksti ja kuva: Knights Media

Vastaa