haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue jatkaa nollilla – harmittava maalin tappio sunnuntaina

Meidän edustusjoukkuen mollivoittoinen alkukausi sai sunnuntaina jatkoa Helsingissä pelatussa vierasottelussa. Kun tulostaulun digitaalit pysähtyivät kolmannen erän jälkeen oli kotijoukkue Jokerit maalin edellä ja Knights joutui matkustamaan kotiin viides peräkkäinen tappio niskassa.

Jokerit- Knights 7-6 (3-1, 3-1, 1-4)

Jokereiden tehokkain pelaaja Elvis Aug iski illan kolmannen maalinsa ja joukkueensa kuudennen maalin viisi sekuntia ennen toisen erän päättymistä ja näytti jälleen kerran siltä että vastustaja tulee seilaamaan helppoon voittoon. Knights löysi kuitenkin tuttuun tapaan uuden vaihteen kolmannessa erässä, mutta silloin oli kuitenkin jo liian myöhäistä eikä hyvästä loppukiristä huolimatta enää päästy tasoihin.
Knightsin tehokkaimmat pelaajat Roni Saarinen ja Teemu Tuovinen muodostivat kolmannessa erässä yhdessä William Johnssonin, Johan Strömin ja paluun kentälle tehneen Aki Korkiakosken kanssa Knightsin vaarallisimman viisikon ja se saikin jatkuvasti luotua painetta Jokereiden päähän. Paluun kentälle teki myös loukkaantumisesta kärsinyt Valtteri Lång, joka oli tuttuun tyyliinsä monessa mukana. Nuori Atte Tahvonen puolestaan pelasi ensimmäinen kakkosdivariottelunsa Knightsin paidassa.

4 Vikman Magnus 2 + 0 = 2
7 Ström Johan
8 Henriksson Tomi
9 Lång Valtteri 0 + 1 = 1
13 Siitonen Esa
16 Lahti Tom
18 Korkiakoski Aki 1 + 0 = 1
21 Ahlfors Niklas
22 Johnsson William 0 + 1 = 1
45 Allén Oscar
56 Karjalainen Manu
61 Ruokolainen Timo 25 torjuntaa
62 Tuovinen Teemu 1 + 2 = 3
65 Nousiainen Aleksi
72 Tahvonen Atte
93 Saarinen Roni 2 + 1 = 3
97 Juntunen Patrick 0 + 1 = 1

Teksti: Knights Media
Kuva: Yle/Patric Westerlund (arkisto)

Vastaa