haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue kohtaa HIFK:n perjantaina – ottelujärjestelyissä muutoksia covid-19 takia

Meidän edustusjoukkueen kakkosdivarikausi alkaa huomenna kotiottelulla HIFK:ta vastaan. Ottelussa on tuplapanos sillä ottelu on samalla Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu. Voittaja siis saa kakkosdivaripisteitä ja jatkopaikan Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Ottelu HIFK:ta vastaan alkaa klo 19:00 Påminnessa.

Paikalle saapuvaa yleisöä pyydetään muistamaan koronarajoitukset, ylläpitämään hyvää käsihygieniaa ja pitämään turvalliset etäisyydet muihin katsojiin. Ethän myöskään tule paikanpäälle jos sinulla on flunssan oireita. Huomioikaa että kaikki liput otteluun myydään etukäteen eikä ovelta saa lippuja. Alla lisätietoja ottelujärjestelyistä.

Muutoksia ottelujärjestelyihin

Syyskuussa puolessa välissä järjestimme Påminnessa Suomen Cupin turnauksen jossa pystyimme testaamaan salibandyliiton koronaohjeistuksen toimivuutta ja Påminnen muuntautumiskykyä otteluiden ja turnausten järjestämiseen. Saatujen kokemusten perusteella voimme todeta että pystymme toteuttamaan liiton ohjeistuksen, mutta sillä on hintansa. Alla mainittujen toimenpiteiden lisäksi on tietenkin voimassa THL:n ja muiden viranomaisten antamat määräykset, joita tulee noudattaa.

Katsomo ja yleisö

  • Katsomokapasiteetti on jatkossa 100 katsojaa, joka on alle neljäsosa hallin normaalista katsomokapasiteetista.
  • Penkkirivit 1, 3 ja 5 ovat suljettuja ja niillä ei saa istua.
  • Hallin sisääntuloa on muokattu siten että pelaajat ja katsojat eivät pääse olemaan suorassa kontaktissa toistensa kanssa.
  • Erätaukojen aikainen kentällä olo ja juniorien suosima maalien jälkeisten läpsyjen antaminen pelaajille on kielletty.
  • Erätauoilla olleita kilpailuja ei järjestetä.

Lipunmyynti

  • Kaikki liput tulee ostaa etukäteen lipunmyyntijärjestelmästä.
  • Myös juniorien tulee tätä nykyä ostaa lippu etukäteen  lipunmyyntijärjestelmästä.
  • Ovelta emme siis myy yhtään lippua.
  • Kausikorttilaiset ovat etusijalla ja saavat varata hallista paikat muita ennen kuitenkin viimeistään 2 vrk ennen ottelun alkua. Kausikortin ostaneille on lähetetty erikseen ohjeistus miten toimia. Jos olet tilannut kausikortin mutta et ole saanut ohjeistusta, ole yhteydessä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 044 766 5778 / Jan Malm.

Solidsport

Olemme parantaneet tietoliikenneyhteyksiämme hallissa ja pyrimme panostamaan Solidsportin kautta esitettäviin otteluihin. Toivommekin että sillä pystymme palvelemaan fanejamme vaikka se ei paikanpäällä nähtyä ottelua täysin korvaakaan.Pidämme valitettavana että joudumme ryhtymään mainittuihin toimenpiteisiin, mutta yritämme niillä estää koronaviruksen leviämistä yhteisömme keskuudessa/keskuuteen ja samalla turvata seuran taloutta, joka jo on kärsinyt koronan aiheuttamista ”sivuoireista”.Toivomme että Ritariperhe ymmärtää tilanteen vakavuuden ja tukee edelleen seuran toimintaa salibandyn edistäjänä Raaseporin alueella.

MIESTEN 2. DIVISIOONAN KOTIOTTELUIDEN PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT KAUDELLA 2020-2021:

Aikuiset  8€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset, Lapset (alle 16 v.)  5€
Sotaveteraanit Vapaa pääsy mutta otteluun saapumisesta tulee ilmoittaa etukäteen numeroon 044 766 5778 / Jan Malm
Ryhmäliput Kysy lisää 044 766 5778

Jäsenhinnat:

Aikuisjäsenet  5€
Juniorijäsenet  3€
Kausikortin haltijat Vapaa pääsy mutta otteluun saapumisesta tulee ilmoittaa etukäteen numeroon 044 766 5778 / Jan Malm

HARJOITUSOTTELUT KAUDELLA 2020-2021 (KOTIOTTELUT)

Kaikille katsojille vapaa pääsy.

KAUSIKORTIT KAUDELLA 2020-2021:

Kaudella 2020-2021 myydään kausikortteja. Lisätietoja löytyy täältä.

Vastaa