haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue kovan paikan edessä

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrxaklax’ admin_preview_bg=”]
Meidän edustusjoukkue pelaa tänään kotiottelun poikkeuksellisesti Tammisaren Palloiluhallissa jossa vastaan asettuu kivikova ex-maajoukkue- ja liigapelaajia täynnä oleva espoolainen SBS Kings. Ottelu alkaa klo 18:00. Liput 8e/5e. Knights junnut vapaa pääsy.

Meidän alustava kokoonpano

Viime ottelussa maalivahti Teppo Toivola loukkasi peukalonsa ja se leikattiin eilen, joten hänen peukalo ja kausi on täten paketissa. Hänen paikkansa kokoonpanossa ottaa B-juniori Niklas Ahlfors, joka teki kakkosdivaridebyytin pari viikkoa sitten.  Farmisopimuksen nojalla Teemu Tuovinen ja Valtteri Lång jatkavat kauden loppuun meidän kakkosjoukkueessa eivätkä siis ole kokoonpanossa. Lisäksi poissa kokoonpanosta tämän päivän ottelusta ovat Aku Leino, Jami Veijalainen, Teemu Ahokas, Tomi Mettovaara ja Leevi Lahtinen. 
C-juniori Magnus Vikman teki viime viikolla debyytin kakkosdivarissa ja hyvien otteiden ansiosta hän on kokoonpanossa myös tänään.


[/av_textblock]

Vastaa