haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue Ouluun KeLy:n vieraaksi

Knighstin edustusjoukkueen (M1) divarikarsintamatka jatkuu tänään kolmannen ja ratkaisevan kierroksen ensimmäisellä ottelulla Kellon Lyöntiä vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Oulussa, eikä Haukiputaalla, sillä  KeLy:n kotikenttä on täyteen buukattu. Ottelu alkaa klo 18.30. Paras kolmesta ottelusarjan voittaja nousee Divariin kaudelle 2015-2016.

Vakuuttava pohjois-Pohjanmaan Kellon Lyönti

KeLy, eli Kellon Lyönti Haukiputaalta, on ainakin tähän asti pelannut vakuuttavasti koko kauden. Ei yhtään tappiota kakkosdivarissa (20 voittoa, 1 tasapeli) ja lisäksi joukkue kävi nappaamassa Suomen Cupin pikkufinaalin voiton kukistamalla FBC Turun Helsingin jäähallissa pelatussa finaalitapahtumassa.  Samalle FBC:lle, joka jo ennen kautta tituleerattinen suurimmaksi ennakkosuosikiksi divarinousuun, KeLy kävi syöttämässä lisää karvasta kalkkia Divarikarsintojen toisella kierroksella. Turku voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen mutta KeLy kampesi itsensä vielä mukaan taisteluun isolla voitolla Turun “Gardenissa”, ja viime viikon sunnuntaina KeLy nappasi paikan kolmannelta kierrokselta voittamalla kotiottelunsa Haukiputaan Jatulissa. 
Kakkosdivarissa murhaavaa jälkeä tehneet Juuso Pohjonen (29+56 pistettä 21 ottelussa), Juho Krankka (49+26, 20 ottelua) ja Harri Keskisipilä (38+29, 18 ottelua) miehittivät koko lohkon pistepörssin top 3:n ja kuuluvat koko sarjan ehdottomaan eliittiin. Knights puolustus saakin olla tarkkana näiden herrojen kanssa, vaikka eipä sitä muutakaan joukkuetta voi sivuuttaa noin vain. KeLy:n hyökkäysvoimasta kertoo nimittäin sekin että joukkue paukutti 80 (!) maalia enemmän kuin lohkossa toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue.

Knights matkaan jo eilen

Vähentääkseen niitä kuuluisia bussijalkoja Knights lähti matkaan jo eilen perjantaina ja yöpyi Saarijärvellä. Sieltä matka jatkuu Ouluun ja Kastellin liikuntakeskukseen, johon KeLy ennakkotietojen mukaan on eilen asentanut liigamaton. Peliä ei siis mitä todennäköisemmin pelata parketilla vaan matolla, ja mikäs siinä on pelaillessa kun saa hyvissä puitteissa pelata. Knightshan aloitti Divarikarsinnan vasta toisella kierroksella ja siinä Savonlinnan Top Team kaatui otteluvoitoin 2-1. Kotiotteluissa Top Team murskattiin kahdessa ottelussa yhteismaalierolla 17-4, mutta vieraskentällä pienessä parkettiaskissa Knights taipui tiukan ottelun jälkeen lukemin 7-6.
Hurjaan kevätvireeseen yltänyt Rasmus Hellström (joukkueen paras pistemies Divarikarsinnoissa) ja ilmeisesti tärkeiden pelien mies Jonas Weckström olivat suuressa roolissa Top Team sarjassa ja tulevat mitä ilmeisimmin olemaan sitä myös KeLy sarjassa. Myös kesämies Teemu Manninen (alla kuvassa meidän Instagramissa. Jos kuva ei näy niin tästä linkistä pääsee katsomaan kuvaa) on ollut jäätävässä iskussa Divarikarsinnoissa.
 

 

 

KeLy- FBC Raseborg sarja alkaa siis tänään Kastellissa Oulussa kello 18.30. Sarja jatkuu ensi viikon lauantaina Påminnessa klo 17.00 ja tarvittaessa pelataan Kastellissa taas sunnuntaina klo 18.30. Kaksi voittoa saavuttanut joukkue nousee Divariin kaudeksi 2015-2016.

Tuttuun tapaan teemme livepäivityksiä meidän Twitteriin joten jos pohjoisen reissu ei nappaa mutta haluatte seurata ottelua, niin seuratkaa meitä Twitterissä. Voitte myös osallistua keskusteluun hashtagilla #fbcraseborg. Lisäksi myös liiton virallisen tulospalvelun kautta voi seurata pelitapahtumia. Ottelua voi myös mahdollisesti seurata Youtube-kanavaltamme livenä. Tämä selvinnee n. tuntia ennen peliä.

Knights kokoonpano KeLy ottelussa lauantaina 11.4.2015

Knightsin kokoonpanosta puuttuu KeLy ottelusta Jani Laine, Kevin Starck, Oskar Grönman, Anders Wentzel ja Niklas Malm.

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Manninen Teemu
Puotila Ville
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Malm Jan, manageri
Snellman Arthur, huoltaja 

Vastaa