haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkue vaihtaa valmentajaa – Korkiakoski out, Ryönänkoski in

FBC Raseborg Knights on vapauttanut Aki Korkiakosken valmentajavastuustaan ja on nimittänyt Janne Ryönänkosken väliaikaiseksi päävalmentajaksi kauden 2021–2022 loppuun. Muutos astuu voimaan välittömästi.

Kokenut uusi valmentaja

Janne Ryönänkoskella, 46 v, on valmennuskokemusta 15 vuoden verran mm. miesten 1.divisioonasta (HPV-Bandy), A-poikien SM-sarjasta (LoSB), sekä tyttöpuolella jokaisen ikäluokan SM-sarjassa (LoSB ja Northern Stars).
Viimeisin aikuisten sarjan joukkue Ryönänkoskella oli Lohjan Salibandyn naisten edustusjoukkue vuosina 2017–2019, jolloin joukkue nousi kahdessa kaudessa 2.divisioonasta ensin 1.divisioonaan ja edelleen naisten F-liigaan. Tällä kaudella Ryönänkoski valmentaa LoSB:in P16 poikia, jossa Ryönänkoski jatkaa valmentamista Knightsin valmentamisen ohella.

FBC Raseborg Knightsin edustusjoukkueen joukkueenjohtaja, Derek Werner :

“Päämääränä on edelleen pitää paikkamme miesten 2-divisioonassa ja saavuttaa pelilliset tavoitteemme. Tällä hetkellä emme ole siinä, missä haluamme olla ja pelillisten asioiden pitää parantua. Jokainen peli, jokainen vaihto.
Valmentajan vaihdos tässä tilanteessa on oikea ratkaisu. Aki jatkaa edelleen joukkueessa vahvana persoonana, liekkinä ja peräänantamattomana pelaajana kentällä, jolloin uskomme vakaasti joukkueemme olevan vahvempi. Hän tuo kentälle juuri sitä taisteluntahtoa ja loputonta energiaa, mitä joukkue nyt kentällä tarvitsee.
Aki on tehnyt mahtavaa pelaaja/valmentaja työtä rohkealla asenteella ja sitoutumisella suurella sydämellä joukkueeseen parin vuoden ajan ja olemme kiitollisia siitä, että jatkamme edelleen yhdessä uuteen lukuun kevennytyllä roolilla, mikä antaa Akille mahdollisuuden nauttia ja keskittyä pelaamiseen pelaajana joukkueessa, mikä on kuitenkin pelaajan suurin ilo ja intohimo.

Arvostamme suuresti Jannen halukkuutta ja mukaan tuloa poikkeukselliseen tilanteeseen poikkeuksellisella aikataululla. Janne tuo mukanaan kokemusta kokonaisvaltaisesti entisenä pelaajana ja 15-vuoden valmentajakokemuksellaan eri ikäryhmistä, mukaan lukien Losbin naisten upeasta noususta F-liigaan hänen aikanaan.
Olemme erittäin luottavaisia Jannen kykyyn johtaa FBC Raseborg Knightsin miesten joukkuetta uuteen nousuun ja kohti asetettuja tavoitteita.”

Valmentaja Janne Ryönänkoski:

“Haaste on kova, mutta aika kyllä riittää kurssin kääntämiseen ja korjataan ainoastaan niitä asioita, jotka ovat rikki. Kurssi kääntyy, kun jokainen jäsen nostaa tasoaan pari napsua. Tämä on yhteisöllistä tekemistä, jossa tarvitaan jokaista yksilöä. Mitään yhden valmentajan showta ei ole odotettavissa.”

Lisää asiaan liittyen sekä M1- joukkueen asioista yleisesti, yhteydenotot suoraan joukkueenjohtajalle

Derek Werner
derek.werner@knights.fi
044 354 5680

Vastaa