haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkueelle kauden toinen tappio

Lauantaina pelattu kakkosdivariottelu päättyi kotijoukkue NIB:in voittoon. Loppukiristä huolimatta Knights hävisi lopulta lukemin 4-3.

NIB- Knights 4-3 (1-0, 2-0, 1-3)

Ensimmäinen erä oli tasainen ja vähämaalinen. Kotijoukkue oli hivenen niskan päällä mutta Knights maalilla Niklas Ahlfors piti joukkueen pystyssä hyvillä torjunnoilla. Kotijoukkueen Christoffer Rehn iski erän ainokaisen rangaistuslaukauksesta.

Toinen erä seurasi ensimmäisestä erästä tuttua käsikirjoitusta mutta Knightsillakin oli paikkansa, joita se ei kuitenkaan hyödyntänyt. Sen sijaan kotijoukkue lisäsi johtoaan ensin Rehnin toisella maalilla ja sitten Miro Piittisjärven maalilla erän lopussa.

Kolmanteen erään myös Knights sai koneen käyntiin ja Esa Siitosen erän alkuun tekemä maali antoi toivoa. Kotijoukkueen vastaus tuli kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa Hannu Koppisen maalilla. Pelimiehen kympillä Siitonen kavensi illan toisella maalillaan tilanteeksi 4-2 ja kun Roni Saarinen siirsi alivoimalla Knightsin maalin päähän näytti siltä että voidaan vielä päästä tasoihin ja jatkoajalle. Lopun hyvästä painostuksesta huolimatta lisämaaleja ei nähty ja näin kotijoukkue 4-3 voittoon.

Hyvää taistelua oli ja pienestä kiinni ettei menty jatkoajalle. Kokonaisuutena mielestäni ihan ok suoritus. Ens viikolla jatketaan taas treeniä ja pari napsuu parannetaan vielä ni hyvä tästä tulee.
– Teemu Manninen, Knights

KNIGHTSIN KOKOONPANO

Esa Siitonen 2 + 0 = 2
Roni Saarinen 1 + 0 = 1, 2min
William Johnsson 0 + 1 = 1
Teemu Manninen 0 + 1 = 1
Manu Karjalainen 0 + 1 1
Aleksi Nousiainen 2min
Ben Kihlstedt
Teemu Tuovinen
Tomi Henriksson
Aki Korkiakoski
Oskar Allén
Niklas Ahlfors 25 tojruntaa
Timo Ruokolainen

Teksti ja kuva: Knights Media

Vastaa