haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkueelle kirvelevä tappio kauden avauksessa

Meidän edustusjoukkue kärsi perjantaina kirvelevän tappion kauden kotiavauksessa, mutta avasi silti pistetilin. Jokerit luikki kotiin 7-8 rankkarivoitto plakkarissa.

Perjantai-illan dramatiikkaa

Tuttuun tapaan Knights tarjosi kotiyleisölle draamaa koko rahan edestä kun ensimmäisen erän jälkeinen 3-1 johto kääntyi toisessa erässä Jokereiden 4-5 johtoon. Kolmannessa erässä oltiin vielä 5-7 sillassa 1min 30 sek ennen loppua, mutta ilman maalivahtia tehty kavennusmaali herätti joukkueen taas taistelemaan sarjapisteistä. Santeri Långille tuomittu 2min jäähy ajassa 59:21 vaikutti ensin ratkaisevan ottelun vieraiden siihen asti 100% ylivoimapelin vuoksi, mutta kavennusmaalinkin järjestänyt duo Christian Jäntti ja Oskar Grönman painoivat pelin vielä tasoihin alivoimalla ilman maalivahtia ajassa 59:33 ja peli siirtyi jatkoajalle. Siinä ei kuitenkaan maaleja nähty joten ratkaisu nähtiin vasta rankkarikisassa, jossa Jokerit oli etevämpi. Näin 2 pistettä pääkaupunkiseudulle ja yksi piste jäi Raaseporiin.

Ensikertalaisten esiinmarssi

Knights on muuttunut melko lailla viime kaudesta ja kentällä oli useita ensikertalaisia tai paluumuuttajia. Heistä varsinkin aiemmin mainittu Jäntti ihastutti yleisön ja hän pääsikin heti ensimmäisessä kakkosdivaripelissään pisteiden makuun iskettyään tehot 2+1. Maalissa Timo Ruokolainen jatkoi edellisten kausien tapaan perusvarmaa työskentelyä. Jokereiden näkyvimpänä pelaajana kentällä kirmaili Divarista siirtynyt Jesse Tolvanen, joka oli mukana lähes jokaisessa Jokereiden maalissa tehoin 3+3. 
Teksti: Knights Media
Ottelukuvat: Thomas Sundström/Västra Nyland

Vastaa