haluatkoritariksibanneri2

Edustusjoukkueelle tappio perjantaina – HIFK parempi lukemin 5-8

Meidän edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuivat perjantaina Påminnessa. Tällä kertaa Knights joutui nöyrtymään kun vieraileva HIFK oli parempi lukemin 5-8. Kolmannen erän alkupuolella tilanne oli vielä 5-5 ja peli olisi voinut kumpaan suuntaan tahansa. Valmentaja Aki Korkiakosken mielestä vastustaja oli parempi mutta harmitteli samalla että kolmas erä meni penkin alle:

Vastustaja oli tällä kertaa paljon kokeneempi, siellä on rutkasti liigakokemusta ja se näkyi heidän taktisessa osaamisessa. Meillä on uusia kavereita tässä ryhmässä ja heidän ajaminen sisään tähän meidän pelisysteemiin vie aikansa ja siksi onkin hyvä että pelataan näitä pelejä.

Kauttaaltaan ihan ok kaksi erää, mutta kolmas harmillisesti vähän lopahti. Ollaan pelattu nyt kaksi ottelua kahdella viisikolla mutta uskon että seuraavaan otteluun saadaan isompi rosteri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalivahti Niklas Ahlfors pelasi ensimmäisen ottelunsa pitkään aikaan ja oli samoilla linjoilla että vastustaja oli parempi. Samalla hän myös ilmoittautui haastamaan Timo Ruokolaisen maalinsuulla.

Tulihan sieltä muutama ihan hyvä veto. Meidän virheistä ne kyllä hyvin rankaisi ja näyttihän tuo peli ainakin maalivahdin silmissä välillä hirveältä mutta tuskin joudutaan samanlaiseen pyöritykseen kakkosdivarissa. 

Ei tää nyt ollu ihan parasta osaamista itseltä ja vähän oudolta tuntu pelata pitkästä aikaa mutta jonkunhan tässä on vihdoin alettava haastamaan Timppaa. Kyllä mä oon valmis taistoon. 

Edustusjoukkueen seuraava harjoitusottelu pelataan perjantaina 10.9.2021 klo 19:00 Påminnessa. Silloin vastassa LoSB.

Vastaa