haluatkoritariksibanneri2

F-poikien kausi päätökseen

 

Kauden 2015-16 viimeiset pelit pelattiin 24.4.2016 Vantaan Tiger Sport Arenalla, halli oli uusi tuttavuus joukkueelle. Järjestävä seura ei ollut aivan tehtäviensä tasalla, joten kaukaloa ei ollut pienennetty vaan pelit pelattiin reilusti ylimittaisella kentällä, mutta se ei poikia tuntunut haittaavan!

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Erän II joukkue. Peli oli tasainen alusta loppuun. Poikien hieno tsemppi siivitti pikkuritarit lentoon, eikä vastustaja päässyt kauheasti Miksua maalissa kiusaamaan, mutta silloin kun pääsi hoiti hän tonttinsa hienosti. Lopputuloksena 4-0 voitto ja aina hieno nollapeli maalivahdille.

Toinen peli ja vastaan AC HaKi. Salama-alun jälkeen 0-2 johtoon ensimmäisessä vaihdossa, menivät pikkuritarit jotenkin lukkoon ja antoivat pelin hallinnan HaKille joka kiitti siitä maalien muodossa. Ensimmäisen erän jälkeen peli AC HaKille 4-2. Valmentajan puhuttelun jälkeen kentällä nähtiinkin uudesti syttynyt ja nälkäinen ritarilauma. Peli alkoi kääntymään Ritareille osa kerrallaan ja lopputuloksena oli 4-7 voitto, jopa vastustajan valmentaja tuli kehumaan poikien nousua!!

 

Ennen kolmatta peliä toi Pony Express tiedon Vantaalle että C-pojat olivat voittaneet haastajafinaalin Myllypurossa, ONNITTELUT SIITÄ HEILLE, ja se ilmeisesti sytytti pojat siihen mahtavaan lentoon joka oli viimeisessä pelissä.

Kolmas peli ja vastaan Panthers Järvenpäästä. Pojista näki ja aisti voittamisen halun jo ennen peliä, he olivat rentoja ja vitsailivat näyttäen kuitenkin keskittyneeltä. Ja siinähän urheilussa onkin kyse HAUSKANPIDOSTA kuitenkin tosissaan pelaten. Ja tässä pelissä pojat todella toteuttivat viime aikoina harjoiteltua kovaa prässiä, maalille menoa ja syöttöjä. Vastustaja oli köysissä koko pelin ajan eikä edes 5 kenttäpelaaja tuonut helpotusta kuin hetkeksi, Ritarit raatoivat esimerkillisesti ylös ja alas mättäen välillä maalejakin. Lopputulos 2-8 Ritareille (olisi voinut olla rumemmatkin lukemat) ja hieno kauden päätösturnaus oli hoidettu mallikkaasti loppuun.

Pelin jälkeen kerättiin pojat vielä läjään yhteiskuvaa varten ja samalla valmennus jakoi pojille hyvin ansaitut Suffelit, vaikka maha olikin jo täynnä makeita voittoja.

f-pojat

Vastaa