haluatkoritariksibanneri2

F-poikien kotiturnaus 14.3.2015

F-poikien sarjakausi lähestyy loppuaan ja vuorossa oli toiseksi viimeinen sarjaturnaus ja vieläpä kotiturnaus, kotihallissa Påminnessa. Pojat olivatkin jo odottaneet kotiturnausta joka oli jo toinen tällä kaudella.


Huudosta lähtee…

 

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui GRIFK Black. Harjoittelussa on viime aikoina painotettu syöttöjä ja sen kyllä huomasi. Pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle, aivan niin kuin on harjoiteltukin. Ottelu päättyikin Isäntien 7-3 voittoon.

  
Leevi vie aloituksen 100-0                                      Atte ja Krisu ehtivät hieman veistelläkin…

Toisessa ottelussa vastassa oli sitten Tapanilan Erän Salamat niminen kokoonpano. Sama teema jatkui hienojen syöttöjen muodossa mutta ohilaukaukset, tolpat ja hienosti pelannut vastustajan maalivahti estivät maalien synnyn. Isännät saivat kuitenkin muutaman maalin enemmän tehtyä ja ottelu päättyi isäntien 2-4 voittoon.

 
Siellä lepää!                                                                                                    Matias tarkkana, jos pallo vaikka tulisi…                    

Kolmas peli olikin sitten ”turnauksen voittotaisto”, kun vastaan asettui SB Vantaan Pantterit joka aikaisempien pelien perusteella karvasi kovaa ja korkealta. Ritaripojat pyörittivät peliä kuitenkin pitkiä jaksoja vastustajan puoliskolla jatkaen päivän syöttöteemaa todella hienosti, tolpat kuitenkin estivät maalien tulon (ja niitä tolppalaukauksia oli MONTA!!) eikä hienoistakaan paikoista saatu palloa maaliin. Muutamalla onnenkantamoisella Vantaa pääsi sitten johtoon, mutta peli pysyi edelleen Vantaan päädyssä, poikien hallitessa peliä hienosti. Liekö johtunut Knightsin hallinnasta vai mistä alkoi vastustajan peli koveta, jopa turhankin kovaksi.

  
Oskar, Krisu ja Theo tiukkana puolustuksessa

Siinä jo hieman allekirjoittanutkin hermostui kun poikia alkoi tulla itkien vaihtoon ja hieman kirosinkin, josta pahoittelut! Pojat alkoivat varomaan pelaamista kun peli oli mitä oli. Peli oli meidän hallinnassa mutta kun ei paikoista saatu maaleja, voitti SB Vantaa luvuin 2-4.

Turnauksesta jäi (viimeisestä pelistä johtuen) pojille hieman vihaiset tunnelmat, mutta näin valmentajan silmin täytyy todeta poikien pelanneen todella hienot pelit, sanoisin kauden parhaat. Tuomari hoitivat oman osuutensa hienosti ja heille täytyy antaa täydet pisteet hyvästä ja selkeästä poikien ohjauksesta. Suuret kiitokset kuuluvat myös toimitsijoille päivän panoksesta.

 
Joukkueen maskotti tunnelmassa mukana…

 

Peleihin osallistuivat:

1

Sipiläinen

Kristian

MV / A

2

Sipiläinen

Johan

 

9

Knaapinen

Kasper

 

10

Sievänen

Matias

 

11

Huttunen

Vili

 

16

Björklöf

Samuel

 

19

Tahvonen

Atte

 

44

Vihlman

Theo

C

45

Allén

Oscar

 

77

Aitio

André

 

91

Jernström

Leevi

 

99

Lika

Yllson

 

 

 

 

 

 

Vihlman

Marko

TH

 

Allén

Jari

TH

(Teksti Marko Vihlman, kuvat Mikko Sievänen)

Vastaa