haluatkoritariksibanneri2

Family Day järjestetään jälleen

Knights järjestää viimekeväiseen tapaan Family Day- tapahtuman edustusjoukkueen kauden viimeisen runkosarjaottelun yhteydessä sunnuntaina 19.3.2016 Påminnen salibandyhallissa. FBC Raseborg- Valtti Blues otteluun on myynnissä edullisia perhelippuja jolla saat koko perheesi tai ystäväsi mukaan otteluun.

Family Day:ssa taas kaikenlaista tapahtumaa

Family Day- tapahtuma alkaa klo 12.30 jolloin Påminnen salibandykenttä muuttuu lasten temmellyskentäksi jolta tulee löytymään pienpelikenttä, tekniikkarata ja laukaisututka.  Meidän omasta kahvilasta voi ostaa kahvia, pullaa, mehua ja makkaraa. Myös Påminnen oma kahvila on auki.

Lämmittelynä meidän edustusjoukkueen ottelulle nähdään Raaseporin kaupunginvaltuuston ja Raaseporin nuorisovaltuuston välinen salibandyottelu, joka alkaa klo 15.00. Tule paikalle tarkistamaan miten valtuustolla pysyy maila kädessä.

Tule moikkaamaan edustusjoukkueen pelaajia ennen ottelua

Paikalla Family Day:ssä on myös  juniorijoukkueiden valmentajia ja edustusjoukkueen pelaajia, joiden kanssa voi tulla vaihtelemaan kuulumisia ja vaikka pyytämään nimmareita ja yhteiskuvia. Knights ständistä voi ostaa Knights fanituotteita (käteisellä).

Päivän kruunaa meidän edustusjoukkueen kauden viimeinen kakkosdivarin runkosarjaottelu Valtti Bluesia vastaan. Ottelun toisella erätauolla perinteinen pallonheittokilpailu, johon voi ostaa palloja meidän junioreilta ennen ottelua ja ottelun aikana.

Perhelipulla koko perhe tai kaveriporukka edullisesti peliin

Valtti Blues otteluun on myynnissä edullisia perhelippuja, joilla 4 henkilöä pääsee peliin hintaan 15€. Lippu soveltuu siis perheille ja myös kaveriporukoille. Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen jan@fbcraseborg.fi tai 044-7665778.

Katsomoon keltaista väriä ja ääntä

Knights toivoo että mahdollisimman moni katsoja, juniori, aikuisjäsen ja seuratyöntekijä pukeutuu keltaiseen ja ottaa mukaansa Knights liput ja kaulaliinat ja jotain millä lähtee ääntä. Joukkue tarvitsee kaiken tuen jotta pysymme sarjataulukon 10.sijalla ja saamme paremmat lähtökohdat kakkosdivarikarsintoihin. Mallia kannustuksesta voi ottaa toissakauden Top Team ottelun loppuhetkistä.

Family Day:n ohjelma:

12.30- 14.30 Family Day- tapahtuma

15.00-16.15 näytösottelu Raaseporin kaupunginvaltuusto- Raaseporin kaupungin nuorivaltuusto

17.00-19.00 FBC Raseborg- Valtti Blues

FBC Raseborg- Valtti Blues ottelun liput:

Normilippu: 6e/4e.

Perhelippu: 15e (sisäänpääsy 4 henkilölle, myös kaveriporukoille)

Perhelippu jäsenille: 10€ (sisäänpääsy 4 henkilölle, myös kaveriporukoille, vähintään yhden pitää olla jäsen)

Knights junnut ilmaiseksi. Kausikortilla vapaa pääsy. Kausikorttilaisten perhelippu 10e.

Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen jan@fbcraseborg.fi tai 044-7665778.

 

Vastaa