haluatkoritariksibanneri2

FBC Raseborg hakee valmentajia ja seuratyöntekijöitä

FBC Raseborg Knights hakee jatkuvasti uusia valmentajia alati kasvavaan seuraamme. Pyrimme siihen että jokaisella joukkueella on vähintään 2 valmentajaa, joista yksi on ns. “vanhempi” eli kokeneempi valmentaja. Koulutamme myös valmentajamme joten aiempaa kokemusta valmentamisesta et tarvitse vaikka jonkinasteinen lajitietämys onkin suotavaa.

Haemme myös joukkueenjohtajia ja vapaaehtoisia seuratyöntekijöitä yhteiskunnallisesti tärkeään yleishyödylliseen seuratyöhön. Seuratyössä taivas on rajana ja kaikille löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Jos esim. olet kiinnostunut valokuvaamisesta ja haluat kehittyä, tule kuvaamaan Meidän Seuran tapahtumia. Jos kiinnostuksen kohteenasi ovat mainonta ja/tai markkinointi, tule mukaan tekemään Meidän Seuran näköinen kampanja. Jos olet hyvä leipuri, auta Meidän Seuran buffetkavhilassa. Jos olet hyvä numeroiden kanssa, lähde mukaan Meidän Seuran hallinnon puolelle. Jos olet tietokoneiden ystävä, ole mukana päivittämässä Meidän Seuran kotisivuja ja SoMe:a. Jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta, pelaa Meidän Seurassa. Jos olet innokas (tai vähemmän innokas) penkkiurheilija, tule katsomaan Meidän Seuran pelejä jne. jne.

Ota rohkeasti yhteyttä niin etsimme sinulle sopivan paikan Meidän Seurassa. Tervetuloa mukaan Meidän Seuraan!

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, joukkuenjohdollisista tehtävistä tai haluat olla mukana seuratyössä muuten vain, ota yhteyttä puheenjohtajaan:

Marko Vihlman
m.k.vihlman@gmail.com
+358 40 540 6929

Vastaa