haluatkoritariksibanneri2

Knightsin vieraaksi Hangon Hyrskyt

Salibandyn 2.divari jatkuu tänään perjantaina derbyllä kun vieraaksi Påminneen saapuu Hangon Hyrskyt. Vaikka kyseessä on derby niin vastassa on periaatteessa kaksi eri maailmaa. Me olemme sarjakärki ja jahtaamme divarikarsintapaikkaa kun taas HaHy on hännänhuippu ja taistelee sarjapaikastaan. Ottelu alkaa klo 19.00. Liput 5e/3e.

Viime kaudella Meidän kakkosvalmentajana toiminut Joakim Eriksson palaa Raaseporiin HaHy:n valmentajana ja on varmasti odottanut tätä ottelua pitkään, vaikka ottelu ei ehkä parhaimpaan paikkaan satukaan. HaHy on nimittäin voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun (Tiikerit II 6-5 jatkoajan jälkeen) ja nyt heti joulutauon jälkeen vastassa on siis sarjakärki. Tappioista huolimatta HaHy:llä on kuitenkin ollut hyviäkin hetkiä ja ainakin paikallislehdistön mukaan joukkue on pysynyt hyvin mukana otteluissa vaikka takkiin onkin tullut. Viime kierroksellakin joukkue pisti sarjakakkosen Kirkkonummi Rangersin ahtaalle ja johti vielä kolmannen erän alussa 4-2. Rangers iski kuitenkin tarvittavat maalit ja voitti ottelun lopulta selvin lukemin 4-9. Mikään läpihuutojuttu illan ottelu ei siis tule olemaan eikä pisteitä ole jaettu etukäteen kummallekaan joukkueelle. Mielenkiintoinen ottelu varmasti luvassa näin joulutauon jälkeen. Toivon mukaan myös yleisö löytää paikalle sankoin joukoin.

Knights saa lisää leveyttä rinkiin – pitkäaikaisloukkaantuneet palaamassa kentille

Meidän pitkäaikaisloukkaantuneiden listoilla olleet Oskar Grönman, William Johnsson, Anders Wentzel ja Niklas Malm ovat palaamassa kentille ja tuomassa lisää leveyttä rosteriin. Viiime ottelussa kokoonpanoon 2,5 vuoden pelitauon jälkeen palannut juniori Grönman saa luottoa myös HaHy:a vastaan. Myös toinen juniori, Johnsson, jonka alkukausi meni pilalle polviongelmien takia, on tänään pelillä. Viime kevätkauden loukkaantuneena pelannut ja koko tämän alkukauden loukkaantumisten takia sivussa ollut Malm tulee myös löytymään kokoonpanosta. Wentzel sen sijaan ei vielä kokoonpanossa tule olemaan mutta hän on jo harjoitellut muutamia kertoja joukkueen kanssa ja palaa hänkin kentille lähiaikoina.

 
Knightsin rosteri levenee kun mm. William Johnsson palaa pelikentille. (Kuva: Patric Westerlund)

Knights kokoonpano HaHy ottelussa:

Lähes parhaalla mahdollisella rosterilla ollaan liikkeellä HaHy:a vastaan. Poissa ovat Jani Laine sekä matkoilla olevat Ville Puotila ja Patrick Juntunen sekä jo mainittu Wentzel.

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Knights- HaHy siis tänään klo 19.00 Påminnen hallissa. Liput 5e/3e. Knights junioreilla ja kausikortin haltijoilla tietenkin vapaa pääsy.

Teille jotka ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, voitte tehdä sen liiton virallisesta tulospalvelusta. Pyrimme myös livepäivityksiin meidän omalla Twitter tilillä.

Vastaa