haluatkoritariksibanneri2

Hyvää Joulua! God Jul! Merry Christmas!

FBC Raseborg Knights toivottaa kaikille tasapuolisesti oikein hyvää ja rauhallista joulua! Knightsin puheenjohtajan Marko Vihlmanin joulutervehdykseen pääset klikkaamalla lue lisää.

Hyvät salibandyn ystävät, vanhemmat, sukulaiset, tukijamme ja ennen kaikkea pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt!

 Salibandykausi on tullut puoleen väliin ja on hyvä hieman katsoa kulunutta vuotta taaksepäin. Se on antanut paljon iloa ja mielihyvää mutta myös pettymyksiä. Kaiken kaikkiaan on kulunut vuosi ollut seuralle ja yleensäkin Raaseporin salibandylle menestys. Keväällä saimme nauttia miesten edustusjoukkueen karsintapeleistä 1-divisioonaan. Ja vaikka ne päättyivätkin tällä kertaa tappioon, ei ole mitään syytä painaa päätä pensaaseen vaan leuka pystyssä mennä kohti uusia haasteita. Ja ne uudet haasteet onkin otettu vastaan hienosti olemalla sarjakärjessä kauden ollessa puolessavälissä 5 pisteen erolla seuraavaan.  

 Jos on miesten edustusjoukkueen taival ollut hienoa, on yhtä hienoa havaita junioreiden määrän kasvu eri joukkueissa ja heidän intonsa pelaamiseen. Kasvu näyttää myös jatkuvan, harjoituksiin tulevien uusien pelaajien määrästä päätellen. Erityisesti mieltä lämmittää tyttösalibandyn uusi herääminen, josta osoituksena 2000-2002 syntyneiden tyttöjen uusi ryhmä ja tenavasählyihin osallistuvien tyttöjen määrä. Tätä kehitystä meidän on myös syytä tukea ja kannustaa!

 Haluan myös kiittää kaikkia joukkueiden toimintaan osallistuneita valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia ja vanhempia sekä isovanhempia. Ilman teidän panostanne ei joukkueiden toiminnasta tulisi mitään ja seuran kasvu olisi mahdotonta.

 Kasvun mahdollistaa myös Påminneen valmistunut halli, joka mahdollistaa kunnon harjoittelun, kotiturnausten järjestämisen ja antaa meille ”linnan” jota Ritareiden on hyvä puolustaa, kiitokset siitä ja kiitokset kaikille niille jotka sen valmistumiseen osallistuivat. Samaan kiitokseen on myös helppo lisätä yhteistyökumppanimme, jotka ovat tukeneet seuran toimintaa omilla tavoillaan.

 Mutta ei elämä ole pelkkää iloa ja onnistumisia ja välillä tulee jokaiselle huonompia päiviä ja hetkiä, toivoisinkin että kaikki Ritarit ja yhteisöömme kuuluvat pitäisivät yhtä talvisodan hengen mukaisesti teemalla ”Kaveria ei jätetä”. Ketään ei saa kiusata vaan toisen tarvitessa apua autetaan ja tuetaan heikompaa. Tässä on varmasti jokaisella paikka katsoa peiliin ja kysyä itseltään olenko toiminut näin.

 Syyskausi alkaa pikku hiljaa olla taputeltu ja olla aika hiljentyä joulun viettoon yhdessä läheisten kanssa sekä rauhoittua lataamaan akkuja kevätkauden haasteisiin ja peleihin. Niinpä haluankin toivottaa kaikille: 

OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHAISAA JOULUA SEKÄ RIEMUKASTA UUTTAVUOTTA!

Marko Vihlman
Puheenjohtaja
FBC Raseborg Knights ry

  

 

   

 

 

  

Vastaa