haluatkoritariksibanneri2

Ikämiehet vauhdissa, voitto ja tappio

Meidän ikämiesten M35:n joukkue Ruosteiset Ritarit lähtivät ristiretkelle Espoon Tapiolaan sunnuntaina 15.2. Hiihtoloman ja loukkaantumisten johdosta oli rosteri hieman kevyempi, mutta näin laihdutuskaudella ei keveyskään haittaa.

Ensimmäinen ottelu oli paikallisderby Hangon Hyrskyä vastaan, joilla näytti myös olevan vajetta happitankeissa. Kaksi ensimmäistä erää mentiin tiukoissa lukemissa pelin ollessa meille 4-2, mutta kolmannessa erässä sitten Hangon rantavallit antoivat periksi Ritareiden vyöryn edessä. Erän alun HaHy:n 4-3 kavennuksesta huolimatta erä meille 9-1 lopputuloksen ollessa 13-3. Tällä tuloksella Ruosteiset Ritarit varmistivat itselleen paikan M35 haastajasarjan lopputurnaukseen.

Tunnin tauon jälkeen vastaan tuli roimasti uudistunut Kauklahden Dynamo, joka piti sarjan kakkospaikkaa hallussaan. Tähän peliin Ritareilta oli unohtunut öljytä haarniskat tai sitten saattoi edellisten päivien turnausten kuormitus näkyä liikkeessä, koska sitä jäi puuttumaan roimasti. Peli eteni kuitenkin tasaisesti eteenpäin KD:n ollessa kuitenkin hieman edellä koko ajan ja näin lopputulos kirjattiin lukemin 8-5. Lopun kiristä huolimatta kauden ensimmäinen tappio.

Ruosteisten Ritareiden pelit jatkuvat seuraavaksi 15.3 olevalla alkusarjan viimeisellä turnauksella, jossa jaossa ei vähempää kuin lohkon kärkipaikka, joka on tällä hetkellä Ritarilauman hallussa. Vastassa silloin VSS ja OJY OB. 

Vastaa