haluatkoritariksibanneri2

Juniorituloksia viikonlopulta

Viikonloppuna pelattiin M1- ja M2-otteluiden lisäksi myös pienempien ja vähän isompien junioreiden toimesta salibandya pitkin etelä-Suomea. 
Lauantaina aloittivat salibandyuransa seuran B-tytöt, jotka pelasivat ensimmäisen turnauksensa ikinä ja jatkoivat pelejä heti sunnuntaina, eli 3 pelin viikonloppu. Lopputuloksena oli 3 tappiota, Blackbirdsille 1-9, Rangersille 12-0 ja SCH:lle 1-5 , hyvästä taistelusta huolimatta. Tyttöjen sarjassa pelaavat sekä haastaja- että kilpasarjan joukkueet.

Lauantaina aloittivat myös Kauklahdessa kautensa D1-pojat, E-pojat ja F-pojat, joten voi sanoa että Kauklahden THT-center oli lauantaina Ritareiden valtaama!

Aamun aloittivat E-pojat, jotka taistelivat 7-7 tasapelin VSS:ta. Toisessa pelissä vastaan tuli Westend Indiansin Black-ryhmä joka kuritti poikia 1-13. Pistetili kuitenkin auki.

Seuraavaksi kattilaan hyppäsivät F-pojat jotka hävisivät Loiskeelle, voittivat PEP Yellown ja hävisivät vielä viimeisen Erälle, pienenä nyanssina voi todeta että muissa joukkueissa on aika vähän 07-08 syntyneitä poikia eli vastustajat olivat vähän isompia kuin Pikkuritarit.

D1-pojat lähtivät iltapäivän peleihin pienellä porukalla erilaisten syiden takia, mutta taistelivat hienosti VSS vastaan johtaen peliä jo 5-1 ja 7-4 mutta hevosilta loppui kaurat kesken ja susilauma tuli takaa vieden ritareilta voiton lukemin 7-10. Toisessa pelissä vastaan tuli M-Team Monsters, joka on vasta aloittanut pelitaipaleensa, heistä hieman rampaantunut ritarilauma otti heistä 1-13 voiton.

Sunnuntaina sitten pääsi kaukaloon kautensa aloittamaan D2-pojat, hienosti taistelleet ritarit joutuivat kuitenkin myöntämään vastustajat paremmiksi, loppulukemat ViTa:a vastaan 3-6 ja SCH:tä vastaan 8-5!

Vastaa