kausikorttibanneri_keltainen

Junnujen kauden päätöstilaisuus 24.5.2015

Knights juniorit päättivät kautensa Påminnessa. Paikalle oli saapunut arviolta 120 pelaajaa ja vanhempaa juhlimaan mennyttä kautta makkaran ja mehun ääressä, palkitsemisia unohtamatta.

Puheenjohtaja Marko Vihlman aloitti kiittämällä valmentajia ja joukkueiden toimintaan osallistuneita ja jatkoi kertomalla menneestä kaudesta ja hieman tulevasta kaudesta. Samassa yhteydessä paljastettiin seuran tuleva vaatetus peliasun ja verkkareiden muodossa. Uusi vaatetus saikin kehuja osakseen. Tilaisuudessa palkittiin kaikki pelaajat muistolätkällä, palkittiin joukkueiden tsempparit Sportian sponsoroimalla lahjakortilla, palkittiin vuoden juniorifani ja julkistettiin vuoden tyttö- ja poikajuniorit sekä vuoden juniorivalmentaja.

Palkituiksi tulivat seuraavat henkilöt:

Sportian tsempparipalkinnot:

Tenavatytöt: Fanny Tallqvist
C-tytöt: Waranya Wessberg
A-pojat: Valtteri Lång
C-pojat: Samuel Strebelle
D-pojat: Tomi Henriksson
E-pojat: Niko Korhonen
F-pojat: Atte Tahvonen
G-pojat: Benjamin Långström

Muut palkinnot:

Vuoden juniorifani:  Joona Huttunen
Vuoden Tyttöjuniori: Jannica Laukkanen
Vuoden Poikajuniori: Oskar Grönman
Vuoden juniorivalmentaja: Isto Vilkman

 

Lopuksi Vihlman kiitti vanhempia, isovanhempia ja muita pelaajien huoltoon, kuljettamiseen ja muuten pelaamista edistäneitä heidän panoksestaan, jonka jälkeen olikin makkaroiden vuoro!

FBC Raseborg Knights kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, pelaajia, vanhempia ja muita seuran toimintaa edistäneitä ja toivottaa hyvää kesää kaikille. Kesätreeneissä nähdään!

 

Vastaa

No Notify!