kausikorttibanneri_keltainen

Kakkosdivari alkaa – Tiikerit vastassa

Meidän seuran edustusjoukkue M1 aloittaa tänään kauden 2015-2016 kakkosdivarin kotiottelulla Tikkurilan Tiikereitä vastaan. Huomioikaa että Etelä-Uusimaa lehden mainoksessa meillä tuli pieni moka, otteluhan pelataan tietenkin Påminnessa klo 19.00. Liput 6€/4€. Jos olet tilannut kausikortin saat lunastettua sen lippuluukulta omalla nimellä. Huom! lippuluukulla käy vain käteinen!

Vastassa tänään siis Tikkurilan Tiikerit. Nyt ei olla aivan varmoja että onko kyseessä se Tiikerit joka viime kaudella pelasi meidän kanssa samassa lohkossa vai onko kyse siitä Tiikerilaumasta joka pelasi toisessa lohkossa ja eteni meidän tavoin Divarikarsintoihin asti. Oli niin tai näin niin Tiikereillä on aina ollut hyvä juniorityö ja laaja materiaali, eivätkä ne pari voittoa Tiikerit II:sta tulleet helposti viimekään kaudella, joten varmasti saadaan nähdä kova taistelu Påminnen hallissa tänään. 

Knightsilla paljon poissaoloja

Knights lähtee tähän kauteen uudehkolla joukkueella, vaikka runko onkin pysynyt melko samana. Uusia junioreita on nostettu mukaan ja pari uutta pelaaja on tullut mukaan. Nämä on kuitenkin käyty läpi jo aikaisemmin (voitte lukea täältä) joten jätetään ne tarinat sikseen. Katseet suunnataankin illan otteluun, johon Knights lähtee hieman pienemmällä rosterilla kuin mitä toivoa saattoi. Matkat, sairastumiset ja loukkaantumiset häiritsevät joukkuetta ja poissa onkin yli viisikollinen pelimiehiä. Ville Puotila ja William Johnsson ovat matkoilla, Patrick Juntunen ja Martin Rätsepp ovat loukkaantuneita ja Simo Kettunen on sairastellut koko viikon. Junnuista Pertti Mehtälän, Rasmus Lagerströmin ja Valtteri Långin edustusoikeudet ovat vielä toistaiseksi M2:ssa. 
Muuten joukkue näyttää iskukykyiseltä ja hyvillä mielin lähdetään tiikerijahtiin. 

Knightsin alustava kokoonpano Tiikerit ottelussa:

Kilis Kristians MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Granö Jesper
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Korkiakoski Aki
Laukkanen Jarno
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas

Malm Jan, päävalmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

 

 

Vastaa

No Notify!