haluatkoritariksibanneri2

Kauden 2020-21 kausikortit myynnissä nyt, tilaa omasi heti!

Meidän edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt tilattavissa. Kortilla pääset Meidän kaikkiin kotiotteluihin kaudella 2020-2021, oli sitten kyse 2.divisioonasta tai mahdollisista karsintapeleistä/Suomen Cupin yksittäisistä kotiotteluista.

Muutoksena viime kauteen kausikorttilaisten tulee etukäteen ilmoittaa osallistumisesta otteluihin erikseen Covid-19 rajoitusten vuoksi. Tämä pitää tehdä viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen ottelun alkamista jotta voimme varmuudella taata kausikorttilaisille paikan hallista. Ilmoitus tehdään tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0447665778 / Jan Malm. Tekstiviestissä tulee lukea kausikortin omistajan nimi ja mistä ottelusta on kyse.

Viime kauden tapaan korttiin on lisäksi mahdollista hankkia Knightsin SolidSport nettistriimauspalvelu kausitilauksena, jolloin näet kaikki Knightsin lähettämät striimit (edustusjoukkue ja juniorit). Tavoitteena on että miesten edustusjoukkueen kaikki ottelut striimataan. Junioriotteluita striimataan mahdollisuuksien mukaan. Kausitilauksen normaalihinta on 49,90€. Yhden ottelun striimauspassi maksaa 6€.

Kausikortit kaudella 2020-2021:

Aikuiset  60€
Aikuiset +  90€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset,
Lapset ja Nuoret alle 18v., Knights aikuisjäsenet
 40€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset,
Lapset ja Nuoret alle 18v., Knights aikuisjäsenet +
 70€

Miten ja mistä tilata?

Olemme tälle kaudelle ottaneet käyttöön lipunmyyntijärjestelmän Seat4Me:ltä. Kaikki kausikortit ja liput tulee tilata tämän palvelun kautta. Linkki kausikorttien tilaussivulle tässä. Tilattuasi kortin saat meiltä sähköpostia lisätietojen kera. Ongelmatapauksissa ottakaa yhteyttä numeroon 044 766 5778 / Jan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jan@knights.fi.

Vastaa