haluatkoritariksibanneri2

KAUDEN 2021-22 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT – Viime kauden kausikortin tilanneille 50% alennus

Meidän edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt tilattavissa. Kortilla pääset Meidän kaikkiin kotiotteluihin kaudella 2021-2022, oli sitten kyse 2.divisioonasta tai mahdollisista karsintapeleistä/Suomen Cupin yksittäisistä kotiotteluista.

Viime kausien tapaan korttiin on lisäksi mahdollista hankkia Knightsin SolidSport nettistriimauspalvelu kausitilauksena, jolloin näet kaikki Knightsin lähettämät striimit (edustusjoukkue ja juniorit). Tavoitteena on että miesten edustusjoukkueen kaikki ottelut striimataan. Junioriotteluita striimataan mahdollisuuksien mukaan. Kausitilauksen normaalihinta on 49,90€. Yhden ottelun striimauspassi maksaa 6€.

Viime kauden kausikortin tilanneille alennus

Koska kausi 2020-2021 jäi lyhyeksi koronan vuoksi, olemme päättäneet tarjota viime kauden kausikortin tilanneille 50% alennuksen tämän kauden kausikortista. Viime kauden kausikortin tilanneille on lähetetty tilausohje sähköpostitse. Jos sinulla oli viime kaudella Knightsin kausikortti etkä ole saanut sähköpostia ja haluaisit tilata uuden kausikortin, ota yhteyttä numeroon 044 766 5778 / Jan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jan@knights.fi.

KAUSIKORTIT KAUDELLA 2021-2022:

Aikuiset  60€
Aikuiset +  90€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset,
Lapset ja Nuoret alle 18v., Knights aikuisjäsenet
 40€
Opiskelijat, Varusmiehet, Eläkeläiset,
Lapset ja Nuoret alle 18v., Knights aikuisjäsenet + 
 70€

MITEN JA MISTÄ TILATA?

Viime kaudella otimme käyttöön lipunmyyntijärjestelmän Seat4Me:ltä. Kaikki kausikortit tulee tilata tämän palvelun kautta. Linkki kausikorttien tilaussivulle tässä. Tilattuasi kortin saat meiltä sähköpostia lisätietojen kera. Ongelmatapauksissa ottakaa yhteyttä numeroon 044 766 5778 / Jan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jan@knights.fi.

Vastaa