haluatkoritariksibanneri2

Kauden toisessa kotiottelussa vastassa ToTe

Tänään perjantaina meidän edustusjoukkueen kakkosdivarikausi jatkuu kauden toisella kotiottelulla kun tähän asti meille tuntematon ToTe saapuu Påminneen.

Molemmilla tappio alla – kumman kelkka kääntyy?

Vierasjoukkue ToTe sai lentävän alun kauteen kun joukkue pääsi heti ensimmäisessä ottelussa voiton makuun IHS:n kaaduttua rankkareilla lukemin 8-7. Toisessa ottelussa tuli kuitenkin jo lunta tupaan kun Jokerit vei pisteet 6-3 voiton jälkeen. Meillä sen sijaan voittosarake näyttää vielä nollaa kun ensin kauden avauksessa Jokerit nappasi rankkarivoiton ja sitten viime sunnuntaina IHS oli etevämpi kotikentällään.

Molemmilla on siis tappio alla, mutta vain yhden kelkka kääntyy. Kumman? Se nähdään tänään alkaen klo 19:00. Paikkana tuttuun tapaan Påminne. Liput 8€/5€. Tervetuloa kannustamaan Knights kauden ensimmäiseen voittoon. 

KNIGHTS PISTEPÖRSSIN KOLMEN KÄRKI

1. Teemu Tuovinen 2 2+4=6
2. Roni Saarinen 2 2+2=4
3. Christian Jäntti 2 2+1=3

TOTE PISTEPÖRSSIN KOLMEN KÄRKI

1. Markus Jylänki 1 1+3=4
2. Esa Wicklund 2 2+1=3
3. Antti Okkonen 2 2+0=2

SOLIDSPORTILTA STRIIMI

Tuttuun tapaan SolidSport lähetys tulossa joten voit seurata ottelua myös striimin kautta. Viime kotiottelussa oli ilmeisesti jotain teknisiä ongelmia mutta toivotaan että ne ovat nyt taakse jäänyttä elämää.  

ALUSTAVA KOKOONPANO

Niklas Malm on edelleen toipilaana käsivamman takia. Lisäksi armeijapojat Samuel Strebelle, Tomi Mettovaara ja Oskar Nyman puuttuvat kokoonpanosta. 

Vastaa