haluatkoritariksibanneri2

Knights 2015-2016 kausikortit myynnissä!

Knights M1 kausikortit ovat nyt myynnissä. Tilaamalla kausikortin ennakkoon saat sen tarjoushintaan 40€/30€ (normihinta 50€/35€). Kausikortilla saat vapaan pääsyn joka ikiseen M1:n kotiotteluun kaudella 2015-2016. Ennakkohinta voimassa Teho Sport Suomen Cupin toiselle kierrokselle asti (19.9.2015), joten kiirehdi heti tilaamaan omasi!

Kausikortilla saat siis vapaan pääsyn kaikkiin Knightsin kakkosdivarikotipeleihin sekä myös mahdollisiin Suomen Cupin ja Divarikarsintojen kotiotteluihin. Kakkosdivarissa kotiotteluita on 11, ja jos M1 pääsee etenemään yksittäisiin otteluihin Suomen Cupissa tai pääsee Divarikarsintoihin niin ottelumäärä luonnollisesti kasvaa. Normaalihintainen lippu kakkosdivarissa tällä kaudella tulee maksamaan 6€ (aikuiset Knights jäsenet, eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat ja lapset alle 16v. 4€). Mahdollisten Suomen Cupin ja Divarikarsintojen otteluiden lippujen hinnat päätetään jos/kun ottelut ajankohtaistuvat.

Lisäksi kortilla saa erikoishinnan tai ennakkovarausoikeuden seuran järjestämiin muihin tapahtumiin. Kortilla tulee myös saamaan muita jäsenetuja. 

Kausikortteja voi tilata M1:n pelaajilta, meidän Facebook sivulta, soittamalla/tekstaamalla numeroon 044-2869543 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen niklas@fbcraseborg.fi. Kausikortteja voi myös tilata kotiotteluiden lipunmyynnistä. Kausikortit valmistuvat ennen kauden kotiavausta ja ovat lunastettavissa/noudettavissa kotiotteluiden lipunmyynnistä.

Huom! Myynnissä myös VIP-kausikortteja! Lisätietoja puhelimitse numerosta 044-7665778/Jan.

 

Vastaa