haluatkoritariksibanneri2

Knights- Greasers tänään

Parin tunnin päästä salibandypallo lätkäistään Sisu Arenan maton keskipisteelle ja Knightsin kauden viimeinen kotiottelu 2.divisioonassa vihelletään käyntiin. FBC Raseborg- Greasers siis tänään Sisu Arenassa klo 18.30.

Molemmat joukkueet pääsevät nauttimaan lauantai-illan pelistä paineitta sillä Knights on jo, kuten tiedätte, varmistanut paikan divarikarsintoihin ja toisaalta Greasers on jo varmistanut kakkosdivaripaikan ensi kaudeksi. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella ratkaistiin vasta ottelun lopussa ja siitä Greasersilla on varmasti jäänyt jotain hampaankoloon. Toisaalta Knights ei halua hävitä kotona. Railakas ilta siis luultavasti tiedossa tänään.

Huhujen mukaan Greasers on järjestänyt fanibussin Karjaalle joten toivomme että meiltäkin löytyisi porukkaa kannustamaan Knights voittoon. Jos ei muuta niin tässä olisi vielä paikka harjoitella divarikarsintoja varten.

FLOB pelin hyvistä otteista huolimatta Simon Wirén antaa tänään tilaa Anders Wentzelille, joka on palannut työmatkoiltaan. Rasmus Hellström taas loikoilee viimeisiä päiviään armeijan punkassa joten hän on ottelusta out. Muita poissaoloja ei liene ole.

FBC Raseborg- Greasers tänään lauantaina 8.3.2014 klo 18.30 Sisu Arenassa Karjaalla. Liput 5e/3e. Knights junnut ilmaiseksi. Tervetuloa!

FBC Raseborgin alustava kokoonpano Greasers ottelussa:

2. Holopainen Janne
8. Wainio Wilhelm
9. Starck Kevin
10. Artzén André
13. Himmelroos Henrik
15. Malm Niklas C
17. Manninen Teemu
19. Stigell Sampsa A
20. Jimmy Sved
22. Johnsson William
24. Österman Thomas
42. Piippo Juha
47. Loskin Matias
62. Tuovinen Teemu
65. Axberg Rony
69. Wentzel Anders
71. Nyman Jonny

Vatanen Sami, päävalmentaja
Eriksson Joakim, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja
Dahlqvist Markus, huoltaja

Vastaa