haluatkoritariksibanneri2

Knights ja Joma yhteistyöhön – Sportia Raseborg yhteistyö jatkuu

Knights on kesällä 2015 solminut kolmevuotisen yhteistyösopimuksen urheiluvälinetoimittajan Joma:n kanssa. Miesten edustusjoukkue M1 siirtyy jo tulevalla 2015-2016 kaudella Joman tuotteisiin mutta muut joukkueet saavat käyttää vanhoja asuja vielä tämän ns. siirtymäkauden aikana. Tavarantoimittajana jatkaa tuttuun tapaan Knightsin toinen yhteistyökumppani Sportia Raseborg, josta Knights jäsenet saavat myös tällä kaudella alennusta kaikista ostoksistaan. 

Knights puheenjohtaja Marko Vihlman on mielissään uudesta yhteistyösopimuksesta ja Sportia-jatkosta:

– Kun tiedettiin että seuraa perustettaessa tehty soppari loppuisi viime kauden jälkeen niin käytiin neuvotteluita edellisen valmistajan kanssa mutta samalla myös kartoitettiin muita vaihtoehtoja. Nyt syntyi jälleen kolmen vuoden sopimus mutta eri valmistajan kanssa, koska Joma antoi meille sellaisen tarjouksen että siitä ei vaan voitu kieltäytyä. Kolmen vuoden soppari, edulliset ja korkealaatuiset tekstiilit ja lupaus siitä että meidän valitsema mallisto ei muutu koko tänä aikana. Nämä asiat ovat tärkeitä meille, koska rakennamme seuraa pitkällä tähtäimellä.

– Sportian kanssa meillä on ollut yhteistyötä koko seuran olemassaolon ajan ja siellä tunnetaan meidän toiminta, meidän pelaajat ja meidän tarpeet, ja sieltä saadaan asiantuntevaa ja nopeaa palvelua oli asia mikä hyvänsä. Lisäksi seuran jäsenet saa alennusta kaikista ostoista, joten olemme tyytyväisiä ja halusimme luonnollisesti jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan. 

Vihlman valottaa vielä Joma yhteistyösopimuksen vaikutuksesta joukkueiden kausimaksuihin: 

– Edustusjoukkuehan aloittaa Joman välineiden käytön heti mutta muut joukkueet saavat vielä ensi kaudella käyttää vanhoja, joten meillä on yhden kauden siirtymäaikakin vielä ja sekin oli tärkeä asia näissä neuvotteluissa. Käytännössä se tarkoittaa sitä että esim. junioreiden vanhemmat saivat joukkueiden omissa vanhempainkokouksissa kesällä itse päättää hankitaanko uudet tekstiilit jolloin kausimaksu hieman nousee vai pärjätäänkö vanhoilla jolloin kausimaksut pysyvät matalina. Sopimuksen myötä saadaan tekstiilit kuitenkin sellaiseen hintaan että moni joukkue päätti uudistaa peliasunsa jo nyt, koska vanhat ovat joko niin kuluneita tai ne ovat jääneet pieniksi.

Joma Sport on vuonna 1965 perustettu espanjalainen urheiluvälinevalmistaja. Yritys on Espanjan johtava urheiluvälinevalmistaja ja sen tuotteita käytetään jo yli 70:ssä maassa maailman ympäri. Joma-perheeseen kuuluu useita jalkapallo-, lentopallo- ja koripallojoukkueita sekä myös yksilöurheilijoita yleisurheilusta tennikseen. Joma on myös salibandyssä vahva vaatemerkki. Salibandyliigassa Nokian KrP, divarissa SBS Wirmo ja kakkosessa Rangers, PoNoVo, FBC Turku, Jokerit , HIFK ja nyt siis myös Knights kuuluvat Joma perheeseen.

 

Sportia Raseborg kuuluu valtakunnalliseen Sportia urheiluliikeketjuun, johon kuuluu yli 50 myymälää eri puolella Suomea. Sportia-jäsenkauppiailla on monipuolinen urheilutausta ja vahva urheilukokemus. Kokemuksen kautta syntynyt osaaminen varmistaa, että Sportia-myymälät ovat luotettavia urheilun ja vapaa-ajan asiantuntijoita. Sportian vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu sekä paikallisten olosuhteiden ja liikuntamuotojen tuntemus. Sportia-myymälöistä saat sekä laadukkaat kansainväliset merkkituotteet, että Sportian omat tuotemerkit.

Vastaa