haluatkoritariksibanneri2

Knights joukkueita tulessa viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna mobilisoidaan puolet ritarikunnasta taistelemaan sarjapisteistä, kun lauantaina on kaukalossa M1 (Latokartanossa), M2 (Tapiolassa), F-pojat (Påminnessa) ja G-pojat (Myllypurossa) ja heti sunnuntaina D-pojat (Ruskeasuolla) ja E-pojat (Ruskeasuolla).

 M2 riuhtoo tappioitta sarjakärjessä, jatkuuko voittojen tie kun vastaan asettuvat sarjan 4. SBC Eberle ja 6. LaPa II?
F-pojat taistelevat kotilinnassa Påminnessa kunniasta ja G-pojat Myllypurossa.
Sunnuntaina katseet siirtyvät Ruskeasuolle kun D-pojat aloittavat M-teamin valtakunnan valloittamisen otteluilla yläpuolellaan lohkon 2. olevaa SCH:ta vastaan ja lopettavat alkusarjansa alapuolellaan olevaa lohkonelosta Indians Red:iä vastaan, lohkon voitto on vielä auki kun lohkon kaksi ensimmäistä ovat 14 pisteessä ja D-pojat 12 pisteessä.
Alkuillasta kaukaloon ryhmittyvät sitten jo alkusarjansa voittaneet E-pojat, joiden syksy on mennyt tappioitta. Heillä vastaan tulee lohkon kakkosena majaileva TU sekä lohkon jumbopaikalla oleva Kisla, tiukat pelit luvassa Ruskeasuolla.
Jännittävä viikonloppu tulossa, tulkaa siis kannustamaan Ritarit voittoon ja jos ette isolle kirkolle jaksa lähteä niin Påminneen ainakin F-poikia kannustamaan klo 12.00 alkaen.

Vastaa