haluatkoritariksibanneri2

Knights joulujuhla+ Younghearted 17.12.2016

Joulujuhla

FBC Raseborg Knightsin kaikille avoin Joulujuhla Ravintola Sociksessa lauantaina 17.12. Aloitamme illan tervetuloglögillä klo 19.00 jonka jälkeen nautimme buffetpöydän antimista. Ruokailun jälkeen jatkamme iltaa musiikin merkeissä kun lavalle astuu Younghearted (n. klo 21.00). Ruokailun jälkeen Joulujuhla on K18! Huom! Mahdollista ostaa lippu myös pelkästään Youngheartedin esiintymiseen!

Buffetpöytä: Porsaanpihvi pippurikastikkeessa, lohkoperunoita, vihannespihvejä, vihersalaattia, salaatinkastike, fetajuustoa, oliiveja, coleslaw, patonkia ja tuorejuustoa.

Hinnat

Knights jäsenille (18v ja vanhemmat), jäsenten perheenjäsenille (18v ja vanhemmat) sekä kausikorttilaisille: 30€ / henkilö (hintaan sisältyy: tervetuloglögi, buffetpöytä yhdellä ruokajuomalla sekä Youngheartedin esiintyminen)

Knights juniorijäsenille (alle 18v) ja heidän perheenjäsenille (alle 18v): 22€ / henkilö (hintaan sisältyy: tervetuloglögi ja buffetpöytä yhdellä ruokajuomalla)

“Ei-jäsenille” (18v ja vanhemmat): 35€ / henkilö (hintaan sisältyy: tervetuloglögi, buffetpöytä yhdellä ruokajuomalla sekä Youngheartedin esiintyminen)

Ainoastaan Youngheartedin esiintyminen: 10€ / henkilö

Ilmoittautumiset ja liput

Sitovat ilmoittautumiset joulujuhliin ja ilmoitus erityisruokavaliosta Marko Vihlmanille tai Jan Malmille viimeistään 9.12. Marko, 040 540 6929, m.k.vihlman@gmail.com; Jan, 044 766 5778, jan@fbcraseborg.fi.

Younghearted lippuja voi tilata Vihlmanilta, Malmilta ja myös ostaa meidän edustusjoukkueen kotiottelusta SBS Kingsiä vastaan 16.12.2016.
Younghearted lippuja mahdollista ostaa myös ovelta, ellei tapahtuma ole loppuunmyyty ennen sitä.

Younghearted

file_000

Younghearted on kolmesta lahjakkaasta muusikosta koostuva indiepop -yhtye. Kitaravetoinen ja sielukas kuvaavat heidän musiikkiaan erinomaisesti. Atte ja Emil vastaavat taidokkaasta soittamisesta ja Reeta laulaa niin kovin kauniisti. Toisin kuin monella bändillä heidän musiikkinsa on parasta livenä ja se sopii moneen paikkaan. Kokemusta on kertynyt pikkukeikoilta ja kadunkulmista sekä yhdessä että erikseen jo useiden vuosien ajan. Sormi ei mene suuhun ja soittaminen hoituu niin kuin pitää. Intohimolla ja kauniisti!  

Younghearted ylitti kaikkien paitsi meidän odotukset tänä vuonna. Kun bändillä on noin paljon lahjakkuutta sisällä ja aivan uskomaton potentiaali meidän tehtävänä on vain auttaa eteenpäin. Spotifyssa “Hetkeksi” on noussut jo ylittänyt kultarajan. Spotifyssa bändi on yhteensä kerännyt striimejä yli 5 miljoonaa. Kaikki biisit ovat kivunneet Spotifyn listoille (mm. Spotify Finland Top 100, Finland Viral 50, Suomen herkimmät biisit -lista) ja niitä on kuultu myös radiossa. 

Heidän esikoisalbumi julkaistiin huhtikuussa ja on striimannut jo yli 10,000,000 kertaa (kultaraja).

(Teksti: Knights media. Younghearted teksti ja kuvat: http://www.325media.net/younghearted.html)

 

Vastaa