haluatkoritariksibanneri2

Knights kohtaa Granin

Näin se kevät etenee ja tosipelit lähenee yhdellä jos toisella joukkueella. Tänään Granigrottanissa pelataan tämän kauden viimeinen  2.divaripeli kun Knights kohtaa GrIFK:in ottelussa jossa kotijoukkueella on paljon pelissä.

1-, 2- vai 3-divari?

Jatkaako Matias Loskin hyviä otteitaan tänään Kauniaisissa? (Kuva: Patric Westerlund)

Knights on, kuten hyvin tiedätte, jo varmistanut paikan divarikarsinnoissa ja tosipelit siellä alkavat ensi viikolla. Tämän iltainen peli onkin enemmänkin sparrausta ensi viikon divarikarsintoja varten, mutta Granille tämän päiväinen ottelu on erittäin tärkeä jatkon suhteen. Tällä hetkellä toiseksi viimeisellä sijalla oleva Grani tarvitsee voiton jotta kausi jatkuu säilymiskarsinnoilla. Muuten joukkue saattaa, muiden otteluiden tuloksista riippuen, jopa tippua suoraan kolmosdivariin.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Knights oli kotikentällä parempi lukemin 8-5, ja tasaista se tulee varmasti olemaan myös tänään. Ottelu pelataan siis Kauniaisten palloiluhallissa ja se alkaa klo 17.30.

FBC Raseborgin alustava kokoonpano GrIFK ottelussa

Tänään poissa pelistä on ennakkotietojen mukaan ainoastaan Thomas Österman. Muuten Knights lähtee otteluun parhaalla rosterilla.

2. Holopainen Janne
8. Wainio Wilhelm
9. Starck Kevin
10. Artzén André
13. Himmelroos Henrik
15. Malm Niklas C
17. Manninen Teemu
19. Stigell Sampsa A
20. Jimmy Sved
22. Johnsson William
42. Piippo Juha
47. Loskin Matias
61. Ruokolainen Timo MV
62. Tuovinen Teemu
65. Axberg Rony
69. Wentzel Anders MV
71. Nyman Jonny
88. Hellström Rasmus

Vatanen Sami, päävalmentaja
Eriksson Joakim, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja
Dahlqvist Markus, huoltaja

Vastaa