haluatkoritariksibanneri2

Knights kohtaa HIFK:n Suomen Cupissa

Salibandyn Suomen Cup jatkuu tänään Knightsin osalta kolmannen kierroksen ottelulla HIFK:ta vastaan. Ottelu pelataan Vantaan Campo Sportissa klo 14.00. Knights esittelee ottelussa pelaajan, joka esiintyy tänään ensimmäistä kertaa Knightsin paidassa.

Cupin ensimmäinen ja toinen kierros pelattiin turnausmuotoisena ja nyt kolmannella kierroksella alkaa yksittäiset ottelut ja arpa osui siis HIFK:hon. Etelä-Suomen kakkosdivarin toisessa lohkossa pelaava HIFK kohdattiin jo kertaalleen alkukauden harjoitusotteluissa ja silloin HIFK näytti Knightsille että joukkue on otettava tosissaan. Ottelu päättyi lopulta HIFK:n tymäysvoittoon 9-3. Tänään on kuitenkin uusi peli ja Knights lähtee varmasti revanssimielellä Vantaalle.

Molemmilla joukkueilla on tiukka peliohjelma sillä molemmat aloittivat kakkosdivarikautensa eilen ja tänään joukkueet siis kohtaavat Suomen Cupin kolmannella kierroksella. HIFK aloitti Knightsin tavoin kauden eilen paikalliskamppailulla ja voitti Jokerit jatkoajan jälkeen lukemin 7-8. Nuori joukkue on pelannut alkukauden harjoitusotteluissa ennakkoluulottomasti ja kuuluu ennakkotietojen mukaan lohkon suosikkeihin.

Knights esittelee päivän ottelussa uuden pelaajan joka siirtyi Knightsin vahvuuteen divariseura ÅIF:stä. Kyseessä 32-vuotias hyökkääjä Jonas Weckström. Vime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Weckström kävi jo alkukesällä Knightsin treeneissä kokeilemassa, mutta silloin ei vielä paikat kestäneet. Nyt mies on pelikunnossa ja pelaa siis tänään ensimmäisen ottelunsa Knightsin paidassa. Weckström on pelannut divaria ÅIF:ssa kaksi kautta ja tehnyt pelaamissaan 49 runkosarjaottelussa 30 tehopistettä (9+21). 

Knights toivottaa Jonaksen tervetuloa seuraamme!


Jonas Weckström (tässä ÅIF:n paidassa nro 10) tuulettaa maalia liigakarsinnoissa Josbaa vastaan vuonna 2012. (Kuva: Jari Turunen)

Knights alustava kokoonpano HIFK ottelussa:

Timo Ruokolainen MV
Anders Wentzel MV
Jonas Weckström
André Artzén
Wilhelm Wainio
Henrik Himmelroos
Teemu Manninen
Teemu Tuovinen
Rony Axberg
Emils Hartmanis
Rasmus Hellström
Aki Korkiakoski C
Patrick Juntunen
Matias Loskin
Ville Puotila
Tomi Åsten
Kevin Starck
Sampsa Stigell

Christian Andersson, päävalmentaja
Pasi Lehtonen, valmentaja
Jan Malm, manageri

 

Vastaa