haluatkoritariksibanneri2

Knights- Rangers illalla Påminnessa

Edustusjoukkueen viimeinen kotiottelu tämän kauden kakkosdivarissa pelataan tänään Påminnessa ja sekä yleisölle että pelaajille tarjotaankin vähän parempaa herkkua kun vastaan asettuu lohkon toisesta karsintapaikasta taisteleva Rangers Kirkkonummelta. Ottelu alkaa klo 19.00. Liput 5e/3e.

Mehän olemme jo varmistaneet lohkovoiton ja oman karsintapaikkamme, toisin kuin Rangers, joka taistelee vielä kynsin hampain lohkon kakkospaikasta SB Vantaan kanssa. Emme siltii voi lähteä illan otteluun hällä väliä- meiningillä sillä divarikarsintoja ajatellen kärkikamppailu Rangersin tasoista vastustajaa vastaan ei voisi tulla parempaan ajankohtaan. Huhujen mukaan Påminneen saapuu Kirkkonummelta bussillinen Rangers kannattajia, joten siltäkin osalta päästään jo lähemmäs karsintojen fiilistä.


Knights kokoonpano Rangers ottelussa

Kuten tapoihin kuuluu niin taas meidän rosterissa sattuu ja tapahtuu. Sampsa Stigell odottaa vielä magneettikuvauksen vastauksia ja on tänään poissa rosterista. Eilen treeneissä nilkkansa nyrjäyttänyt Teemu Manninenkin on todennäköisesti sairastuvalla. Lisäksi Niklas Malm on pitkään jatkuneiden nilkkaongelmien takia jälleen sivussa ja Teemu Tuovinen on matkoilla. Heidän sijaan viime viikon Indians II pelissä sivussa olleet Rony Axberg ja Jani Laine ovat tervehtineet pelikuntoon ja tekevät tänään paluun kentille.

Hollsten Fredrik
Ruokolainen Timo
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Laine Jani
Loskin Matias
Manninen Teemu
Puotila Ville
Starck Kevin
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Liput 5e/3e. Knights junnuille ja kausikortin haltijoille vapaa pääsy. Tuttuun tapaan teemme livepäivityksiä meidän Twitteriin joten jos ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, niin seuratkaa meitäTwitterissä. Myös liiton virallisen tulospalvelun kautta voi seurata pelitapahtumia.

 

Vastaa