haluatkoritariksibanneri2

Knights siirtyy Påminneen – ainakin osittain

Knightsin toiminta siirtyy enenevässä määrin Påminnen uuteen salibandyhalliin, joka korkattiin M35 turnauksella lauantaina. (Kolmevitoset ottivat muuten heti alkuun kaksi voittoa kun FC Elite kaatui 8-1 ja HaHy voitettiin 1-4.) Kauan odotettu halli on siis lopultakin siinä kunnossa että siellä pystyy harjoittelemaan ja myös pelaamaan otteluita. Viikonloppuna hallissa oli vielä työn alla pukukoppeja ja muita pieniä projekteja, ja luultavasti jotain pientä säätöä on vielä pitkän aikaa. 

   
Påminnen halliin on siirretty Oy Janick Gears Ab:n omistama salibandykaukalo, joka viimeiset 8 vuotta on ollut vapaasti seurojen ja koulujen käytössä Sisu Arenalla. Mielenkiinnolla odotamme millä aikataululla Raaseporin kaupunki aikoo järjestää salibandykaukalon Sisu Arenalle, jotta siellä voidaan jatkaa salibandyharjoituksia. Toivon mukaan tässä ei mene kovin kauaa.

Knights on ollut vahvasti mukana Påminnen hallin rakentamisessa, osallistunut mahdollisuuksien mukaan talkoisiin ja tulee siis siirtämään toimintaansa Påminnen halliin, tosin ei niin suuressa määrin kuin mitä kaduilla puhutaan. M1 tulee harjoittelemaan ja pelaamaan ottelunsa hallissa, ja juniori- ja seniorijoukkueet tulevat harjoittelemaan siellä keskimäärin kerran viikossa. Lisäksi junioriturnauksia pyritään saamaan halliin viikonlopuiksi, ja niitä Salibandyliitto onkin meille jo luvannut. Näin myös meidän juniorit saavat edes joskus pelata kotiotteluita eikä aina tarvitse lähteä pääkaupunkiseudulle.

Knightsin joukkueet tulevat kuitenkin jatkossakin hakemaan aikoja ja harjoittelemaan myös kaupungin tiloissa, sekä esim. Karjaan Yhteiskoulussa (KYK) että Sisu Arenalla. Ei nimittäin voi olla tarkoitus että Knights passitetaan täysaikaisesti Påminneen maksamaan kalliita tuntivuokria samalla kun muiden seurojen juniorit saavat harjoitusaikoja ilmaiseksi esim. Sisu Arenalta. Huhut siitä että Knights siirtää kaikki treenit Påminneen ja jättää kaupungin tilojen käytön pois voidaan siis kuopata heti alkuun. Knights tulee jatkossakin käyttämään myös kaupungin tiloja. Esimerkkinä tästä voidaan käyttää Knightsin C2-poikien treeniaikoja jotka näyttävät ainakin loppukauden osalta tältä:

Tiistaisin 17.30-19.00 Sisu Arena

Torstaisin 16.45-18.00 Påminne

Perjantaisin 17.30-19.00 Karjaan Yhteiskoulu

Påminne mahdollistaa Knightsin juniorijoukkueille sen mitä on kaivattu jo pitkään, mahdollisuutta treenata isolla kentällä ja mahdollisuutta lisätä treenivuoroja. Raaseporin ainoat täyskokoiset kentät, eli ylibuukatut Sisu Arena ja Tammisaaren palloiluhalli eivät tätä mahdollisuutta juuri koskaan pystyneet tarjoamaan. KYK taas on hyvä pelipaikka nuorille junioreille, jotka pelaavat muutenkin pelinsä pienemmällä kentällä. Vanhempien junioreiden ja aikuispelaajien treenejä varten kenttä on kuitenkin valitettavasti liian pieni.

M1:lle Påminne tarjoaa oman kotihallin jossa esim. kunnon matto, kunnon varastotilat, palaveritilat ja oma pukukoppi. Sisu Arenaan verrattuna Påminnen katsomokapasiteetti on pieni, mutta Påminneenkin saa mahtumaan noin 600 katsojaa, mikä riittää M1:lle. Joukkue kävi jo viime viikolla harjoittelemassa hallissa ja pelaajat ottivat hallin hyvin vastaan. Toivomme että myös yleisö ottaa hallin omakseen. Ensimmäinen yksittäinen ottelu hallissa pelataan tulevana sunnuntaina, isänpäivänä 9.11.2014 klo 17.00 kun M1 kohtaa Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussa liigajoukkue TPS:n. Paljon parempaa ensimmäistä ottelua ei olisi edes voinut toivoa.

Vastaa